2777
2789

برا صورتت 

ماسک فیس تو فیس بخر 

وقتی میکنی تمام کرک ها رو میکنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منک اصن ب موهای کرکی بدنم دست نمیزنم. وقتی معلوم نیست اخه چرا دست بزنیم . یهو میبینی ب مرور ضخیم میشنااا

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه معلومن خیلی زشتن 

پس اونا کرک نیستن خود مو هستن دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اخه معلومن خیلی زشتن 

نبابا خودت فکر میکنی .  اگرم خیلی حساسی اپلاسیون کن . روزی سه بار یا دوبار بعد از اپی کردن  ب همون قسمتا روغن رازیانه از عطاری بخر بمال . هم رشدشو کمتر میکنه هم موهات کمتر میشه . البته اگ صورتته  مواظب باش جوش نزنی  چون صورت حساس تره چرب بشه زود جوش میزنه 

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

اپیلاسیون خودم اومدم انجام بدم اصلا کنده نمیشدن😑

وقتی نزدیک پریودیته یا تو پریودی اصن اپی نکن چون دردش بیشتره پوست حساس میشه 

اولش کم کم بزن  تا دردش برات عادی بشه  ینی منظورم اینه خیلی درازش نکن اول یه تیکه از بدنتو مثلن اندازه دوبند انگشت  کم کم بزن سریع ام بکشش اروم اروم ن سررریع بکش . بعد ک دردش اوکی شد برات میتونی اندازه هاشو بیشتر کنی تا زودتر تموم بشه

همینکارو کردم کنده نمیشن لامصبا

پس بیخیالش بکش بیرون از اپی کردن   

نوره اصل بزن . محشره اون

نوره چیه؟

همون واجبین

از عطاری بگیر اصلشو بگو نوره میخام . اگ اصل باشه خیلی خوبه هم موهاتو کم میکنه ب مرور هم ضخیم نمیکنه .. فقط قبلش تست کن یموقع حساسیت نداشته باشی . بدنتم اصلللن نباید خیس باشه خشک خشک وگرنه میسوزونه . بیشتر از 2یا 3 دیقه ام نزار بمونه وگرنه میسوزی