2777
2789
عنوان

خانم های بالای سی سال و چهل سال نظر بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 21 پست
خوش به حالت مه تو شرایط ۱۸سالگی هستی و اشتباهات بدی نکردی   که الان پشیمون باشی از اونا  ...

زندگی من پر از اشتباهات بزرگ و کوچیک بود ‌.  فقط از لحاظ سطح اجتماعی توی ۱۸ سالگیم موندم وگرنه هزاران خاطره تلخ از این سالها برام مونده 

من تازه فهمیدم تمام این سال ها درگیر تله های شخصیتی بودم 

تمام آدمای سمی که توی این سال ها بهم زخم زدن رو به خاطر تله شخصیتی ام جذب کردم

🐈🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لیسانس به موقع گرفتم ولی ی ازدواج بی خود مانع پیشرفتن شد ، بعدشم بابام اجازه کار بیرون بهم نمیداد ...

منم مشکلات شدید خانوادگی باعث شد ۲۸ سالگی برای خودن در مقطع لیسانس اقدام کنم . ولی اونقدر روحم خسته بود که نتونستم  خوب ادامه بدم 

🐈🐈‍⬛
میشه تله شخصیتی رو تعریف کنید

الگوهایی که از بچگی در وجود ادم شکل میگیره 

این الگوها تعیین میکنه چطور فکر کنیم و چطور رفتار کنیم . 

متاسفانه  من بیشتر تله های شخصیتی رو دارم  که ثمره بزرگ شدن توی یه خانواده متشنج و داشتن  یه مادر ناآگاه و افسرده بود .

🐈🐈‍⬛
زندگی من پر از اشتباهات بزرگ و کوچیک بود ‌.  فقط از لحاظ سطح اجتماعی توی ۱۸ سالگیم موندم وگرنه ...

چقد خوبه که آدما رو شناختی و از اون  مهمتر خودتو و تله ها رو 

اشتباه بزرگ نداشتی هر چیزی رو‌میشه جبران کرد قتل  زندان بدجنسی حسادت شدید داشتن   نداشتن اعتبار. قرض زیاد داشتن  

بچه ای که حاصل یه ازدواج پر ازدرد باشه وجود نداره بیماری بد  آسیب به بدن 

وقتی اینا نباشه یعنی خوشبختی تا حدود زیاد🌸