2777
2789

بچه ها من خیلی احساس تنهایی و افسردگی میکنم. پدرو مادرم فوت شدن ازدواج کردم صبح تادیروقت شبم همسرم خونه نیست. خونواده شم خیلی خوبنا ولی اصلا خونمون نمیان یا دعوت نمیکنن دیدارمون مثلا ۴ ۵ ماهی یکباره . منم خواهرو برادر ندارم یه عمه و دخترعممو دارم که اوناام سنشون از من خیلی بیشتره و هی روم نمیشه برم خونشون اخه اونام نمیان خونه من میگه بچه کوچیکشون اذیت میکنه و نمیمونه. دوستامم همه بعد اینکه ازدواج کردن از هم جدا شدیم یا سرکارن صبح تا شب یا سر زندگیاشونن. دوستای همسرمو خانوماشونم بودنا ولی انقدر پشت سرمون حرفای بدی زده بودن باهاشون قطع رابطه کردیم.سر کارم دیگه نمیرم چون حقوقش خوب نبود خونه نشین شدم. شماهم مثل منین آیا ؟ یا منم که احساس پوچی و سردرگمی میکنم؟ دلم میخواد دوست تازه پیدا کنم ولی کسی نیست یا نمیدونم چطوری

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باشگاه دوست زیاده

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

ثبت نام کردم برم باشگاه و استخر که شاید دوست پیدا کردم ولی اونجاام کسی نیست و همش تنهاام. تو باشگاه نهایتا یه سلام کردنه و تمام نمیدونم خیلی افسرده دارم میشم دیگه

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 

برو خدارو شکر کن که دوستی نداری تاپیک یکی مونده به آخرم رو بخون که دوستم ۱۵ سال باهم دوستیم چه استرسی انداخته به جونم و جون جنین توی شکمم رو به خطر انداخته 

لعنت به هرچی دوست

برو خدارو شکر کن که دوستی نداری تاپیک یکی مونده به آخرم رو بخون که دوستم ۱۵ سال باهم دوستیم چه استرس ...

نه خب دوست بدم نه دیگه .. دلم یه دوست خوب مثل خودمو میخواست . خداییش من واسه رفیقام همیشه صدمو گذاشتم ولی همشون رفتن 😞

منم تنهام کجایی هستین

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 
ثبت نام کردم برم باشگاه و استخر که شاید دوست پیدا کردم ولی اونجاام کسی نیست و همش تنهاام. تو باشگاه ...

بچه نداری

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
منم تنهام کجایی هستین

تهران هستم

منم دنبال کارم تنهایی خانوادم حساسن نمیتونم برم بیرون ای کاش نزدیک باشی با هم بریم اصلا شاید کار پیدا کردیم 🥺🥺🥺

بعضی وقتا اونقدر بد دلت میشکنه که حتی نای اعتراض نداری فقط نگاه میکنی و بی‌صدا میشکنی... 💔⛓️

یه کلاس آموزشی مثل خیاطی برو

خیلی حوصله سر بره خیاطی برام خودمم کلاسای دیگه زیاد رفتم الان زبان انگلیسی و ترکی استانبولی و فرانسوی تدریس میکنم ولی حقوقش کمه درامدی نداره فایده نداشت ادامه دادنم