2777
2789
عنوان

تپش /درد قلب بخاطر اعصاب

419 بازدید | 9 پست

سلام کسی هست بتونه کمکم کنه من حدود ۱ماهه که تپش و درد قلب دارم که با خوردن ترشی شروع شد:/

قلبمو چک کردن گفتن هیچیش نیست فقط ضربانت بالاس که پراپرونول دادن معدمم رفتم چک کردم اونم گفتن چیزی نیست قرص اس سیتاور بهم داده با پراپرونول گفت اینو بخور وقتی دراز میکشمم بدتر میشم

کسی هست خورده باشه و مشکل مشابه منو داشته باشه؟؟ فکر کنم بخاطر اعصاب و استرسم بهم دادن گفتن شاید بخاطر اونه

یا پانیک شدی، بابد مشاوره کنی مطمین بشی،

یا معده درد گرفتی ، دردش میزنه به سمت زیر بغل، ترشی میتونه معده رو تحریک کنه ، وقتی گرسنه ای بیشتر درد میگیره 

وقتی سالمی خودتو به قرص عادت نده

یا پانیک شدی، بابد مشاوره کنی مطمین بشی، یا معده درد گرفتی ، دردش میزنه به سمت زیر بغل، ترشی میتون ...

معدم اصلا درد نداشت ولی چون قلب دردم شروع شد گفتم شاید واسه اونه که دکترم رفتم گفت معدت سالمه ولی قرصایی که بهم داده بیشتر برا اعصابه نمیدونم چیکار کنم اصلا نمیفهمم دردش واسه چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معدم اصلا درد نداشت ولی چون قلب دردم شروع شد گفتم شاید واسه اونه که دکترم رفتم گفت معدت سالمه ولی قر ...

درد معده میزنه به قلب آدم فکر میکنه قلبش درد میکنه…حتی درد سنگ کیسه صفرا هم میزنه به قلب😑ولی چون رفتی دکتر کفته سالمی، حتما از اعصابه

معدم اصلا درد نداشت ولی چون قلب دردم شروع شد گفتم شاید واسه اونه که دکترم رفتم گفت معدت سالمه ولی قر ...

برو پیش روانشناس ، علایمت رو بگو احتمالا پانیک شدی( حمله عصبی بخاطر اضطراب زیاد)

من اوایل بارداریم تپش قلب داشتم دکتر قلب گفت یکی از دریچه های قلب گشاد شده برا اونه و در کل چون است ...

دقیقا دکتر منم همینو گفت گفت دریچه قلبت گشاده ولی بیماری محسوب نمیشهه ولی قبلا اصلا اینجوری نبودم ولی الان یک ماهه که اصلا خوب نمیشم حتی با داروها نمیدونم دیگه چه دکتری برم🙁

دقیقا دکتر منم همینو گفت گفت دریچه قلبت گشاده ولی بیماری محسوب نمیشهه ولی قبلا اصلا اینجوری نبودم ول ...

آره،ب منم گفت مشکلی نداره،برا من بیشتر عصبی بوده و هست

ان شاالله خودت رو آرووم کن ،جوش نزن،حتما بهتر میشی