2777
2789
عنوان

اگه بلدید راهنمایی کنید🙂🙂

355 بازدید | 15 پست

سلام من بار اوله برنج محلی میخرم چون این برنج هندی ها واقعا دیگه بی کیفیت شدن ولی نمیدونم چرا اون عطر طعمی که دیدم از برنج محلی رو نمیده وقتی درست میکنم خونه مادرشوهرم وقتی درست میکنه واقعا برنجو خالی هم میخوری خوشمزه اس هم حالت دم پخت گذاشتم هم آبکش ولی بازم اون طعم خاص رو نمیده یعنی میده ها ولی کم اشتباه کار من کجاس که مزه برنجم درنمیاد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم هر دوشون محلیه یعنی فرق میکنن؟؟تازه مادرشوهرم پاکستانی هم قاطیش میزنه ولی خیلی خوب میشه

اره عزیز فرق میکنند ،احتمالا برنج مادرشوهر کیفیت بهتری داره 

موقع شستن و خیس کردن زیاد نشور و اصلا چنگ نزن

اره عزیز فرق میکنند ،احتمالا برنج مادرشوهر کیفیت بهتری داره  موقع شستن و خیس کردن زیاد نشور و ...

دوست شوهرم برامون آورد مال زمین خودشون بود خشکش خوب بویی داشت ولی پختش کم میشه عطر طعمش

ممنونم حتما اینبار امتحان میکنم همه نکات هایی که شما دوستان گفتید💙💙💙

کاش میدونستم نوعش چیه که دیگه نگیرم😒حیف شد من عاشق اون عطر طعم خوبش بودم

ما خودمون کارمون اینه 

بهترین برنج طارم فریدونکناره(البته از جای مطمین نه هرجایی)