یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مجردی؟؟ اگ اره که منم همینطور بودم کمبود خیلی چیزارو داشتم اوناهم درک نمیکردن از هم فاصله میگیرفتیم وارتباطمون باهم خوب نبود و یه ادم عمگین و منزوی و کم حرف بار اومدم... سر چی درکت نمیکنن؟؟
الان خیلیا مشکل دارن و متأسفانه خانواده ها انقدر دغدغه دارن که بچه ها رو خوب درک نمیکنن یا اینکه اصلا وقتشو پیدا نمیکنن تا با فرزندشون خرف بزنن . امیدوارم مشکلت حل بشه
سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
مجردی؟؟ اگ اره که منم همینطور بودم کمبود خیلی چیزارو داشتم اوناهم درک نمیکردن از هم فاصله میگیرفتیم ...
من چون تنهام و کسی حتی نگاهمم نمیکنه اصلا دلمم نمیخواد الان ازدواج کنم ولی نمیتونم جلو حسم رو بگیرم خوشم از ی پسره میومد ولی اون اصلا منو ندیده هرچی میخوام فراموشش کنم هیچ از ذهنم نمیره نمیدونم چیکار کنم اصلا حتی حضوری هم ندیدمش ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم فک کنم از تنهایی بیش از حده تو خانوادم... همش دارم گریه میکنم ، استرس گرفتم دستام میلرزن چون میدونم که تو این دنیا به هرچی که فکر کردم نرسیدم حتی انگیزه ام رو برای درس خواندن از دست دادم داغون شدم :)
بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝