2777
2789

لطفا یه وکیل مناسب معرفی کنیدیک دانگ از منزل پدر شوهرم تو سند عقد نامه بهم بخشیده الان وراث خونه ی پدر شوهرمو فروختن هنوز پولش تقسیم نشده میخوام از طربق وکیل بگیرم چون همشون شر و داعوایی هستن به وکیل معرفی کنید که کاردان و خبره باشه

شوهرت پشتته

حتما قانونی اقدام کن زودتر باید وارد معامله میشدی باهاشون حتی باید با مشورت شما میفروختن فعلا سریعتر برو ی دفتر وکالت معمولی مشاوره بگیر بفهمی چی ب چیه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت پشتته حتما قانونی اقدام کن زودتر باید وارد معامله میشدی باهاشون حتی باید با مشورت شما میفروخت ...

بله شوهرمو پشتم هست ولی کلا بی زبونه قبلا اگر عنوان میکردمم و جنگمیشد ولی الان مصمم برای گرفتنش

بله شوهرمو پشتم هست ولی کلا بی زبونه قبلا اگر عنوان میکردمم و جنگمیشد ولی الان مصمم برای گرفتنش

پس ب هیچ عنوان از حقت نگذر الان زنگ بزن این وکیلهایی ک شمارشون هست تو گوگل و اینستا دستت بیاد شیوه کار شنبه بیفت دنبالش 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
ممنونم حتما انجام میدم

خواهش میکنم

عزیزم شماگفته بوری بچه خواهرت ریزش موداره خوب شد؟؟بچم مژهاش ریخته

بچه خواهرم مژه اش میریزه میبره دکتر یه پماد میده چند وقت خوبه دوباره میریزه دکتر گفته از استرسه که واقعا اضطراب داره برای درسش