2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36904 بازدید | 3268 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خسته نباشید آمپول پروژسترون ک زدیم برای اینکه پریود بشیم معمولا چقدر زمان میبره تا فرد پریود بشه؟؟

و اینکه اگر طرف این آمپول رو زده و بعد فهمیده باردار بوده آیا خطری برای جنین داره یا باعث سقط جنین میشه؟؟

سلام خسته نباشید من شیش هفته باردارم نزدیک هفت هفته داره میشه و قصد ادامه بارداری ندارم و گفتن باید دوماهه بشع برای سقط میشه بگین چطور سقط کنم الان ممکنه و اینکه درمان سقط باید چیکار کنم که زیاد درد نکشم و حالم بد نشه خیلی قرص زیر زبونی لازمه و شیاف برای تسکین درد و ایمکه چیکار کنم کامل تخلیه بشه و اینکه چندسال ذیگه بخوام باردارشم نازا نمیشم الان کیست تخمدان دارم یکی تز تمدانامم بزرگه بچه نمیتونم نگهدارم ولی شاید بعدا بچه بخوام مشکلی پیش نمیاد اخه من تنبلی تخمدان هم دارم

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم

سلام روز بخیر 

من همیشه پریود هام منظم هست و ۶ روز خونریزی داشتم ولی این ماه بازم سر موقع بود ولی ۳ روز فقط خونریزی داشتم البته یه کمی هم خارش و عفونت گرفتم ینی مشکل از همین هست ؟ میشه لطفا راهنمایی کنید 

سلام وقتتون بخیر من حدود دوسه روزه خارش و سوزش گرفتم دیشب هم نتونستم بخوابم کلا پوسته پوسته شده مث آفتاب سوختگی قرمز هم شده کلافه شدن خارشش هم خوب نمیشه فک میکنم ساپورت تنگ پوشیده بودم ازون باشه چیکار باید انجام بدم همه راهکارهای گوگل هم انجام دادم لطفا راهنمایی کنید 

سلام خشته نباشید من دوماه هست که در ماه دوبار پریود میشم،پ یودیم هیلی منظم بوده اما الان شده با فاصله ی ۱۴روز دلیلش چیه،الان حواب سونو و ازمایش رو هم براتون میفرستم.

سلام ببخشید من الان سه روزه پریودم عقب افتاده و از چند روز بعد از رابطه کمردرد و درد تخمدان دارم سردلم میسوخت جوش زدم دیروز بی بی چک زدم منفی بود به نظرتون احتمال داره باردار باشم اقدام برای بارداریم نداشتم ولی جلوگیری طبیعی بوده

با سلام برای داشتن فرزند پسر و یا دختر استفاده از یک روش و یا مکمل به تنهایی مؤثر نخواهد بود. برای ا ...

سلام ببخشید من یه سوال داشتم راجب زگیل تناسلی 

مجردم ولی رفتم استخر چند روز بعد یه ضایعه کوچیک روی کشاله رانم زده و نرفته هنوز نرمه رفتم پیش متخصص زنان گفت نیست ولی من باز استرس دارم میشه راهنماییم کنید 

سلام،من متاهل هستم، تقریبا ۶ ماهه ک دچار عفونت مکرر شدم،خارش سوزش ترشحات آبکی،ترشحات پنیری زیاد،بوی بدو سوزش و درد زیاد حین رابطه جنسی،ک هرماه بدتر و بدتر میشن،چندبار دکتر رفتم خوب میشیدم ولی باز چندروز بعد از پریودی بدتر از قبل شروع میشد،این ماه دکتر شیاف نیستاتین بهم داد ۱۴ روز مصرف کردم ،بعد از اون ی توده سفید رنگ از واژنم دفع شد،بعد کل روز ترشحات سفیدِ مایل به صورتی داشتم ،که فکرمیکردم چون وقت پریودیم هست شاید اون رنگ صورتی خونه و دارم پریود میشدم ،ولی الان دوهفته میگذره هنوز پریود نشدم ،بعد از اینکه اون توده سفیدی ک ازم دفع شد، از فرداش خارشو سوزشم کامل قطع شد،ولی همچنان ترشحاتم هست،و فقط گاهی وقتا خارشه خیلی کمی دارم،الان یک هفتس کرم کلوتریمازول دودرصد واژینال و ۳ روز یکبار فلوکونازول ۱۵۰ استفاده میکنم،ولی اصلا ترشحاتم کمتر نمیشه ،چندنفر بهم گفتن شیاف اسیدبوریک استفاده کنم و چندتا نظر مثبتم همینجا راجبش خوندم،حالا سفارش دادم ولی هنوز ب دستم نرسیده ک استفاده کنم،ب نظر شما با اسید بوریک خوب میشم؟؟میترسم دوباره برگرده دیگ خسته شدم و اینکه نمیدونم چرا این ماه پریود نشدم،علائمشو دارم دل درد و کمردرد ولی نمیشم،مطمئنم هستم ک باردار نیستم،ممکنه از استفاده دارو ها باشه ک ب تاخیر افتاده؟؟؟

سلام خسته نباشین خانم دکتر خیلی نیاز به مشاورتتون دارم

دوستان من دو ماه پیش با آقایی رابطه داشتم و نمیدونم پیشگیری شده یا نه 

بعد رابطه دو ماه اول، دقیق سر تایم خودم پریود شدم و ۷ روز کامل بودم بدون هیچ مشکلی

این ماه که ماه سومه ۱۰ روزه عقب افتادم و میترسم باردار باشم امکانش هست بعد دو بار پریودی بعدِ رابطه باردار باشم و متوجه نشده باشم؟

خیلی میترسم اصلا سابقه نداشت اینجوری شه

این متن معرفی یه مرکز ماماییه، اگه سوال خاصی داری بگو تا جواب بدم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!