2777
2789

بچه ها اول بگم ک پریودیایی قبلیمم خون تیره میدیدم و ن ب این شدت مخصوصا روز اول من خیلی خونریزی نداشتم

الان روز اول پریودیمم

از همون موقع ک خونریزی شروع شد خونم تیره بود(قهوه ای مایل ب سیاه.. خیلی کم خون روشن داشتم) البته روان بود

تا الان ک روز اولم داره تموم میشه خون ب سیاهی میزنه.. بعد الان دیدم ک خون رقیق نیست اصلا.. خیلی غلیظ و تیرست..(ی حالت مثل لخته ولی لخته نیستا.. انگار خیلی غلیظه ب سختی میاد پایین و اینا)

اینم بگم از اولش عسل و سیاهدانه خوردم، دمنوش دارچین خوردم، خبلی رحممو گرم نگه داشتم (با روغن سیاهدانه ماساژ دادم، کیسه آب گرم گذاشتم روش، با پارچه گرم بستمش)

و ماه قبلم آزمایش و سونو و پاپ اسمیر دادم مشکلی نداشتم

بنظرتون چرا اینجوری شده ؟؟؟ خیلی ترسیدم تو رو خدا اگر تجربه اب دارید بگید

برای من همیشه اینطوره فکر کنم نشانه سردیه رحممه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رزوای اول پریودی تقریبا برا همه اینطوره 

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

کم خونی داری همیشه ب خودتون برسید چه قبل چه بعد چه حین پریودی،از نظر تغذیه و انواع مکمل ها.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من مجرد بودم اینطور بود

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن