2777
2789

سلام دوستان از شما راهنمایی و مشورت میخوام لطفا نظرتتون و بنویسید و بگید باید چیکار کنم 

خواهر من چندروزه خونه من بود با ۳تا بچه کوچیک، واقعا خب من اذیت شدم و همش سروپا بودم امروز صبح وقتی من خواب بودم پاشدن با شوهرش و مامانمو و بابام رفتن بیرون شهر و به قول خودشون میگن جا نبود و رفتیم یک کاری داشتیم و حال و هوامون عوض بشه اصلا صبح که میخواستن برن هیچی به من نگفتن فک کنین چندروز تو خونه طرف بریزین بپاشین بعد یک تعارف نزنید که توام تنهایی پاشو بریم و اروم خودشون رفتن بعد که من بیدار شدم زنگ زدم میگه جا نبود وسایل زیاد داشتیم شوهرم از صبح که بیدارشده همش غرغر میکنه و منت میکنه بهم میگه تورو فقط برا استفاده میخوان و ارزشتو همیشع میارن پایین با رفتارشون .توروخدا بگین با این خواهر چیکار باید کنم من کلا سیاست ندارم و اهل کلک و زرنگی نیستم خیلی غمگینم و واقعا بهم برخورده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری عزیزم کاش تعارف میکرد مصلما توهم میدی جا نیست نمیرفتی ولی اینجوری دزدکی برن خیلی زشته 

اصلا تعارف هم نمیکردن ولی باید اطلاع میدادن ک نگران نشید 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱