2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم چه پیامی داده دلم خیلی براش سوخت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4962 بازدید | 94 پست
بگو عشقم منم چون دوستتدارم فقط تورومیبینم روت حساسم دوستدارم فقط برای خودم باشی ازاین حرف ها ولی هرچ ...

دیگه فکر نکنم این حرفا فایده ای داشته باشه خیلی ناراحته

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

آرمیتا دیگه بهش شک نکن 🌱🙂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه فکر نکنم این حرفا فایده ای داشته باشه خیلی ناراحته

خب براش ی هدیه بخر بگو بعشقت شک ندارم واینها ازدلش دربیار بگو من قبلا هم دیده بودم پیام داده ولی بهت اعتماد داشتم چیزی نگفتم الان چیزی گفتم برای اینکه فکر نمیکردم اون خانم انقدر پروباشه هی پیام بده

دست خودم نیست مشاور روانپزشک همه اینا رو رفتم درست نمیشه این حالتم

باید تلاشتو بکنی عزیزم شوهرت خیلی دوستت داره معلومه تو هم بخاطر اون یکم تلاش کن 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

یعنی میگی بهش زنگ بزنم؟

اره پس چی

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
اگه بری علیرضا غصه میخوره

🤣🤣🤣

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

نمیدونم بعضی ها رو چه حسابی اینجوری راهنمایی کردن ولی زنگ نزن به اون دختر اوضاع ازین بدتر بشه بهتر نمیشه

اون دختر متوجه بشه به همسرت اعتماد نداری سعی میکنه بکشونه سمت خودش همسرت رو 

تو این چند وقتی که دنبال میکردم تاپیک هاتو برداشتم اینطوری بود که همسرت خیلی دوست داره. تقصیر توهم نیست که شکاکی بخاطر اتفاقات گذشته میتونه باشه ولی سعی کن دیگه به روش نیاری وقتی خودت میدونی همسرت عاقل هست

الان هیچ واکنشی نشون نده وقتی هردو آروم شدین معذرت خواهی کن از دلش در بیار🥲❤️

گناه داره اذیتش نکن

از پیاماش معلومه ک چقد دوست داره🥺❤️

پایدار باشید

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
نمیدونم بعضی ها رو چه حسابی اینجوری راهنمایی کردن ولی زنگ نزن به اون دختر اوضاع ازین بدتر بشه بهتر ن ...

دقیقا من اینطوری نبودم بعد از اون ماجرا تبدیل به اینی شدم که هستم فکر نکن دنبال درمانش هم نرفتم رفتم زیادم رفتم ولی فایده آنچنانی نداشته هیچکدوم از این رفتارا دست خودم نیست میدونم دارم اذیتش میکنم تحت فشاره همش میگم دفعه بعد دیگه این کارو نمیکنم ولی بازم تکرار میشه شوهرم صبرش خیلی زیاده مطمئنم فرد دیگه ای بود تا اینجا هم باهام نمی آمد وقتی ساعت ۳،۴ شوهرم اومد خونه خواستم ازش معذرت خواهی کنم ولی شدیدا سر دردش شروع شده بود (میگرن شدید داره) حالش خیلی بد بود وقتی دیدم تقصیر منه این حالش حال خودم بدتر شد آمپول مسکن و اینا زد الانم همچنان خوب نیست و خوابه😭😭

حالا طولانی ترین پیام های شوهرم به من بله یا خیر هستش..آرزو به دل موندم یه طومار برام پیام بنویسه🥲

ایشاالله همیشه خوشبخت و سلامت باشید حتما همسر شما هم ویژگی های خوب دیگه ای داره

شخصیت آدما متفاوته و این دلیل به خوب بودن یا بد بودن کسی نیست

گناه داره اذیتش نکن از پیاماش معلومه ک چقد دوست داره🥺❤️ پایدار باشید

خیلی اذیت میکنم خودمم میدونم

خیلی اذیت میکنم خودمم میدونم

از دلش درار گناه داره طفلی

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه