خانوما ،همسر یکی از دوستای شوهرم بهش زنگ و پیام یه مدت زیاد داده بعد من دیشب اینو دیدم خیلی ناراحت شدم که شوهرم بهم نگفته اینو بگم اکثر زنگ هاشو جواب نداده بود پیام هاشم همچنین و آخرین پیامش هم گفته بود پیام نده اینطوری سوء تفاهم میشه بعد
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
خانم اگر حرفای شوهرت درسته و تا حالا ازش چیزی ندیدی و دایم بهش شک داری جوری که خودشم فهمیده، بدون دیر یا زود خسته میشه و همون چیزی که ازش وحشت داری اتفاق میفته. اگر نمیتونی خودت رو کنترل کنی برای درمان بدبینیت مشاوره بگیر
بگو عشقم منم چون دوستتدارم فقط تورومیبینم روت حساسم دوستدارم فقط برای خودم باشی ازاین حرف ها ولی هرچی میشه منطقی برخورد کن مرد اگر بخاد بره بدون کرم ریختن جنس مخالف هم میرع
آرمیتا از اینکه خیلی بهش گیر میدی و عجز شوهرت تو پیام معلومه واقعا رومخی آرمیتا رحم کن ...
ارمیتا نکن شر میشه🤣
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم