خانوما ،همسر یکی از دوستای شوهرم بهش زنگ و پیام یه مدت زیاد داده بعد من دیشب اینو دیدم خیلی ناراحت شدم که شوهرم بهم نگفته اینو بگم اکثر زنگ هاشو جواب نداده بود پیام هاشم همچنین و آخرین پیامش هم گفته بود پیام نده اینطوری سوء تفاهم میشه بعد
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
دقیقا من اینطوری نبودم بعد از اون ماجرا تبدیل به اینی شدم که هستم فکر نکن دنبال درمانش هم نرفتم رفتم ...
ای بابا اصابم خرد شد خوب میشه نگران نباش ولی سعی کن ازین به بعد واکنشی نشون ندی اگه میبینی نمیتونی سعی کن محیط رو برای چند دقیقه ترک کنی تو خلوت خودت آروم بشی بعد دوباره برگردی🥲
میفهمم چی میگی شکاکیت رو نمیشه درمانش کرد ولی مدیریت چرا
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ای بابا اصابم خرد شد خوب میشه نگران نباش ولی سعی کن ازین به بعد واکنشی نشون ندی اگه میبینی نمیتونی س ...
خداکنه درست بشه خیلی ناراحتم شوهرم صبحم رفت سرکار تا فردا دیگه ندیدمش خودمم دیر از خواب پاشدم زنگم بهش زدم جواب نداد با وجود اینکه وقتی زنگ بزنم همون موقع هم نتونه بعدش بهم زنگ میزنه ولی ایندفعه....
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده