2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم چه پیامی داده دلم خیلی براش سوخت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4960 بازدید | 94 پست
دقیقا من اینطوری نبودم بعد از اون ماجرا تبدیل به اینی شدم که هستم فکر نکن دنبال درمانش هم نرفتم رفتم ...

ای بابا اصابم خرد شد خوب میشه نگران نباش ولی سعی کن ازین به بعد واکنشی نشون ندی اگه میبینی نمیتونی سعی کن محیط رو برای چند دقیقه ترک کنی تو خلوت خودت آروم بشی بعد دوباره برگردی🥲

میفهمم چی میگی شکاکیت رو نمیشه درمانش کرد ولی مدیریت چرا

تو پست قبلیت همه گفته بودن به طور غیر مستقیم بگو 

باز رفتی بهش تهمت زدی وقتی مطمئن بودی شوهرت مقصر نبوده 

همه ادم ها تا یه حدی تحمل میکنن بعد یه مدت میزنن سیم آخر 

حواست باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو پست قبلیت همه گفته بودن به طور غیر مستقیم بگو  باز رفتی بهش تهمت زدی وقتی مطمئن بودی شوهرت ...

هدفم اصلا این نبود اینطوری بشه ولی بحثمون شد دیگه میدونم اشتباه کردم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
ای بابا اصابم خرد شد خوب میشه نگران نباش ولی سعی کن ازین به بعد واکنشی نشون ندی اگه میبینی نمیتونی س ...

خداکنه درست بشه خیلی ناراحتم شوهرم صبحم رفت سرکار تا فردا دیگه ندیدمش خودمم دیر از خواب پاشدم زنگم بهش زدم جواب نداد با وجود اینکه وقتی زنگ بزنم همون موقع هم نتونه بعدش بهم زنگ میزنه ولی ایندفعه....

یعنی نخ میده ؟ یا شاید داره تمام زورش رو میزنه خودشیرینی می‌کنه که نزاره این بلا سرش بیاد ، خیلی دلم ...

آخه چه ربطی به شوهر من داره مگه اون میخواد طلاقش بده 

بله نخ میده رسما خودمم از یه جهتایی دلم براش میسوزه