2777
2789
عنوان

مخارج ماهانه ی من و دعوا با همسرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدتومن حقوقشه بعد میری سرویس مدارس.. عجیبه واقعا!!! 

خوب نمیشه ک ب زیبایی و پستش و خودش نرسه ک شوهرشم ک پزشکه هی میخوان بگن این چیه گرفتی مجبوره بزه سرکار ب خودش برسه وقتی درست پول نمیده

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
چون پول نمیده میرم کار

حق داری منم دوس ندارم خیلی بیش از حد معمول غرورمو بشکنم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چون خرج منو درست نمیده مجبورم برم کار

غلط میکنه کوتاه نیا وقتی داره خرج کن وگرنه خرج نفر بعدی میشه ،شوهرمنم درامدش بالاس ماهی ۱۰میده ولی من مثل شما زیاد خرج ندارم ده تومن سه ماه پیش هنوز تموم نشده گفتم نزن هنوز دارم 

شما همسر یه دکتر هستین و شدید سرویس مدارس؟ 

اگه همسرتون پست منو میبینن از همینجا میگم واقعا براشون متاسفم

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

درامدش که خوبه کم میده بهتون شاید برا اینکه مخارجتون بالاست من همسرم یک سوم حقوقشو میده به من من ولی من هر چند ماه پول کراتین میدم و پول ارتودنسی هر ماهه و لیزر میدم لباسو اینام خودش باشه خودش کارت میکشه کلن رو پول حساس نیست ولی خب یا همسر شما اقتصادیه یا فک میکنه شما به اندازه کافی خودتون پول داریددیگه بیشتر از این نیاز ندارید البته همسرم میدونه من پولای اضافه رو تبدیل به طلا میکنم هیچ وقت سخت نمیگیره