2777
2789
عنوان

مخارج ماهانه ی من و دعوا با همسرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 49 پست
صدتومن حقوقشه بعد میری سرویس مدارس.. عجیبه واقعا!!!  

وقتی طرف نده مجبوری‌ ... شوهر منم درآمدش زیاده نمیدونم دقیق چقد ولی زیاده بعد پنج سال ازدواج گفتم یه گوشی برا من میگیری؟ چهار روز بحث دعوا راضی شد دوازده تومن بده برم با اون گوشی بخرم، منم گفتم همونم بذار تو جیبت نخواستم زوری برا من ارزشی نداره... من که بچم کوچیکه فعلا نمیتونم سرکار برم ولی قرعه خونگی نوشتم اونو مجبوره بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط میکنه کوتاه نیا وقتی داره خرج کن وگرنه خرج نفر بعدی میشه ،شوهرمنم درامدش بالاس ماهی ۱۰میده ولی م ...

مگه حتما باید تموم شه؟ جمع کن پس انداز میشه یه موقع وسیله خونه ای طلایی دلت خواست میخری

مگه حتما باید تموم شه؟ جمع کن پس انداز میشه یه موقع وسیله خونه ای طلایی دلت خواست میخری

خودش میخره پول اضافه دستش بیاد میبره طلا میکنه واسه من خودش خیلی طلا دوست داره ،وسیله هم نیاز باشه میخره 

بخدا ب جان مادرم راست میگم

یه ضرب المثل هست میگه چاشنی خورده بدتر از ارث برده اس.. وقتی میری کار میکنی و یه سری مخارجتم میدی این خیلی عادیه که بهت پول نده.. مردا کلا پرو تشریف دارن.. پس فردا بهت میگه بیا مخارج منم بده.. نرو سرکار و غرورتم بذار کنار و سهمت از حقوقش بگیر.. 

غلط میکنه کوتاه نیا وقتی داره خرج کن وگرنه خرج نفر بعدی میشه ،شوهرمنم درامدش بالاس ماهی ۱۰میده ولی م ...

بد عادتش می‌کنی.. ی روزم که زیاد خرج کردی زورش میاد

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خودش میخره پول اضافه دستش بیاد میبره طلا میکنه واسه من خودش خیلی طلا دوست داره ،وسیله هم نیاز باشه م ...

اگه خودش میخره که خوبه شوهر من اصلا دلش نمیخاد برا من و خونه خرج کنه   من الان دارم جمع میکنم ماشین ظرفشویی بخرم

بد عادتش می‌کنی.. ی روزم که زیاد خرج کردی زورش میاد

غلط میکنه زورش بیاد والا ، کارتاش دست منه چقدر خرج کنم بهش مربوط نیست چون خودش میدونه من خرج الکی ندارم ولی یموقع بخام چیزی بخرم حق نداره غر بزنه چون همیشگی نیست حتما لازم بوده

اگه خودش میخره که خوبه شوهر من اصلا دلش نمیخاد برا من و خونه خرج کنه   من الان دارم جمع می ...

اینم واسه وسایل خونه زورش میاد ولی دیگه لازم باشه مجبورش میکنم بخره هی میگم ،هی میگم😂