2777
2789

خانوما الان عضو شدم ک ازشما بپرسم.من دوره هام نامرتب بود رفدم دکتر دوفامد۱۰نوشت واسم گف بخور بعد تنظیم میشی یاهم حامله.من ۱۱روزه ک از قطع قرصا میگذره و ۱۱روزه هم همش علایم پریودی دارم.دوسه روزه معدم از صبح شروع میکنه درد کرد تا چن ساعت.سینه هامم خیلی درد میکنه‌.ترشحات سفیدم زیاد.دوروز پیش بی بی مدیکور زدم اولش منفی شد بعد یک ساعت دیدم هاله صورتی داره فک کردم تبخیر شستم هالش نرف.الان باز یکیشو زدم اینجوری شد.یکم ک گذشت کلا منفی شد .حالا باز یکی دوساعت بعد مثبت میشه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا پریود نمیشم 😟و چرا اون دوتا بی بی چک دیگم بعدش هاله انداختن😭😭

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

متاسفانه منفی

خیلی امیدواربودم😭😭😭😭😭😭

این منفیه  چند روز از موعدت گذشته؟

عزیزم من قبل اینکه دوفامد بخورم ۳ماه بود پریود نمیشدم این ماه اولین ماهم بود ک میخوردم و روز تخمک گذاری اقدام داشتم.ماه پیش ۶ام شدم.این ماهم احتمالا ۳روز گذشته