2777
2789
عنوان

داستان های یک پسر با سختی های فراوان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 62 پست
آره جون خودت تعداد پست های که میزاری و عدد روی نام کاربریت معلومه خب چهار تا پست اینجا الان گزاشتی و ...

ببین من حوصله چرت و پرت ندارم

زندگی سختی از نظر روحی دارم 

خواهشا اعصاب منو خورد تر نکن و بزار خودمو خالی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من حوصله چرت و پرت ندارم زندگی سختی از نظر روحی دارم  خواهشا اعصاب منو خورد تر نکن و بزا ...

محسن جون قصدم فقط شوخیه حالا پیکانت مدل چنده  

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!
رفتی؟

منتظری مگه میخای من بگم از مشکلات زندگی یه مرد اونم مردی که تنها سر پناهش اینجاست  

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!
منتظری مگه میخای من بگم از مشکلات زندگی یه مرد اونم مردی که تنها سر پناهش اینجاست    

تا اسی بیاد شما بگو

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
تا اسی بیاد شما بگو

اسی فکر کنم رفت خصوصی درد و دل کنه انگاری  

باشه از کجاش شروع کنم  

اسی رفته با پیکانش میدان بار 

بار کشی

نکنه قرص خوابای دیشبش کارشو یکسره کرده باشه  

رفته. پنجشنبه بازار

وسط راه خوابش نبرده باشه