2777
2789
عنوان

هر لحظه ممکنه لو برم کمککککک🥺

404 بازدید | 23 پست

شوهرم یحوری نفس می‌کشه انگاری داره بیدار میشه ولی بیدار نمیشه منم که بیدارم و گوشی به دست بلند شده ببینه کل شب و نخوابیدم لو میرم که هرشب بیدارم 🤣🤣

پیمان دوست بگسستی ببین که از که بریدی و با که پیوستی😉
😂😂افرین چ حساب میبری منم هر روز همینم پا میشه شوهرم میره سر کار میگه نخوابیدی تو زیرچشات گود رفته ...

غر میزنه خب 🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحیل ۶۵ رو خبر کن بیاد منو بخوره چون الان توی اتاق تونم و دارم شوهرتو صدا میکنم بیاد ببینه تو هر شب بیداری و گوشی به دست 🤪🤪🤪🤪😜😜😜😜😜😝😝😝😝😝😊😊😊😊😊🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

خب بفهمه 

وا دختر من از زمانی که مجردم تاحالا دوازده شب بگذره باید قاچاقی برم دستشویی که کسی نفهمه بیدارم تو میگی بفهمه 🥲🤣

راحیل ۶۵ رو خبر کن بیاد منو بخوره چون الان توی اتاق تونم و دارم شوهرتو صدا میکنم بیاد ببینه تو هر شب ...

جررر فکر کن با هر تکونی که میخوره جابه جا بشه من سریع گوشی رو میزارم زیر بالشت خودم رو میزنم به خواب🤣🤣

جررر فکر کن با هر تکونی که میخوره جابه جا بشه من سریع گوشی رو میزارم زیر بالشت خودم رو میزنم به خواب ...

😃😃😃😃😃😃😃

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

اگه پاشد چشماتو نیمه باز کن صحه گوشیو خاموش کن بعد بزن روش که فقط ساعتش معلوم شه
ادای اونایی رو دربیار که پاشدن ببینن ساعت چنده

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خوابم نمیبره مشکل همینه😂

این گوشیامونو بزاریم کنار میخوابیم منم همین مشکل رو دارماز سر شب میگم یکم اینستا بچرخم امشب زود بخوابم وهمچنان  میبینم ساعت ۵ شده😂😂😂😂

شوهر منم هرشب هی بیدار میشه میگه خانم اینو خاموش کن بخواب دیگه 😂😂😂

نه این میگه هنوز بیداری خدا می‌دونه چی تو سر زنا میگذره 🤣🤣