2777
2789
عنوان

بیاید در مورد ایده آل هاتون حرف بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 73 پست

انقدر اوضاع خوب بشه ک دیگ نرم سرکار بشینم یکم خونه خانمی کنم 

یادم رفته کد بانو بودن رو همش کار

دلم میخواد به خودم بشم 

اتقدر درگیرم سه هفتست نتونستم ی دکتر برم برمم میترسم برم دارو های گرون بده

😇

چه فایده وقتی رسیدنی نیس ترجیح میدم با گذر زمان همینجوری جلو برم 

منم نرسیدم ولی همینجوری تلاش میکنم بازم نمی‌رسم 😐 ولی خب میگم اگه تلاش نکنم بعدا پشیمون میشم میگم حداقل بگم تلاش کردم و نشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول آرامش هم نفس خوب 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

به خدا تکیه کن و تلاش کن خدا برات میسازه مطمعن باش

نساخت عزیزم. داغونم کرد.. 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

داشتن یه ماشین خوب که مال خوده خودت باشه ..یه خونه کوچیک جمع و جور که واسع خودته خسته ای میای توش آروم میشی ..داشتن یه حساب بانکی با پس انداز عالی خیال راحت کن ..یه شغل با درآمد عالی و شغلی که بهش علاقه داری ..ورزش و سرگرمی و سفر و دوست ها خوب پدر مادر مهربون و با فرهنگ و روشن فکر و حامی و اگه کنارش یه عاشق همراه خوب هم بیاد توزندگیت که عالیه .ومهم ترین داشتنامون اینکه با اخلاق و با شخصیت و با شعور منطقی و موفق شرافتمند باشیم و باوجدان

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
یع مغازه کوچولو بزای خودم باشه یع گلخونه یا باغ زندگی تو شهر مورد علاقم رودبار همراه با عشقم🥲

من عاشق اینم یه مغازه لوازم تحریری کوچولو داشتممم با کلی اجناس قشنگ  یه خونه کوچولو با اون مدلی ک تو ذهنمه و یه خونه ک تمامش به دل خودم باشه و سلیقه خودم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
منم نرسیدم ولی همینجوری تلاش میکنم بازم نمی‌رسم 😐 ولی خب میگم اگه تلاش نکنم بعدا پشیمون میشم میگم ح ...

از یه جایی به بعد خسته میشی و خودتو دست تقدیر میدی بعدشم هرچیزی زمان خودش قشنگه بعدش اگه بهترش هم بهت بدن خوشحالت نمیکنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
بنظرت زندگی مستقل رو چجوری از صفر بسازیم

منو  دختر خالم خیلی نوجوونی رفیق بودیم جفتمون از خونواده هامون زده بودیم اون نشست ۴ سال حبس تو خونه خوند الان شیراز دانشجوعه داره طرح میگذرونه از دام خونواده خلاص شده روش تسلط ندارن 

من شوهر کردم رشتمم بازار کار نداره کلا درگیررافسردگی شدم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

نساخت عزیزم. داغونم کرد.. 

خدا خیلی بزرگه حواسش به هممون هست از نو تلاش کن تو قوی تر ار شکستی هستی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

نی نی🤩🤩🤩

یه خونه بزرگ تر و جادار تر و چند اتاقه🤩

یه خونه باغ که فقط برای خودمون باشه و مستقل🤩

عشق و سلامتی و تندرستی🤩

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

یکیو میشناسم ک تو آرزوی من زندگی میکنه امشبم از خدا میپرسیدم چرا اون همه چی داره و هرچی ام میخواد ب ...

توام میتونی مثل اون بشی و به هرچی میخوای برسی

خدا خیلی بزرگه حواسش به هممون هست از نو تلاش کن تو قوی تر ار شکستی هستی

همش همینو گفتم ک روزگارم شد این!

دیگه نه آرزویی دارم نه هدفی. ن تلاش میکنم ن علاقه دارم ب چیزی. فقط میگذرونم تا تموم بشه.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دلم یه خونه خوش نقشه تر از خونه ی الانمون میخواد..قرار ان شاءالله تا عید جابه جا بشیم‌  دلمم م ...

ایشالله قسمتت بشه اون خونه ک تو رویاهاته یروز داخلش صب از خواب بیدار شی و اشپزی کنی ، ایشالله ک بسلامتی جابجا شی و برات خیر داشته باشه و همه اساس منزلتو نو نوار کنی