2777
2789
عنوان

بیاید در مورد ایده آل هاتون حرف بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 73 پست
ارهه دقیقااا ، همیشه اونجایی ک واقعا نا امید شدی و میگی ک خدا منو نمیبینه و خدا به من توجهی نداره ، ...

دقیقا👌 

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
مرسی مهررربونم 😍😍😍😍 فقط خدا میتونه جواب این امیدی ک تو دلم زنده کردی رو برات بده،امیدوارم هم ...

همچنین عزیزدلم ، واقعا شما خییییلی انسان خوشقلب و پاکی هستید و خوش ذاتی ، خدا برای همه مردم بسازه ، برای شما و من هم بسازه همونجور ک صلاحه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتم برای دکترا برم فرانسه ولی همسرم نیومد

همیشه یکی از آرزوهام دانشگاه سوربنه

همیشههه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

دوست داشتم برای دکترا برم فرانسه ولی همسرم نیومد همیشه یکی از آرزوهام دانشگاه سوربنه همیشههه

ایشالله ک بشه بری و دکتراتونو بگیری ولی اگ نشد همینجا ادامه بده و به ادفت برس شما حتما لایق بهترین ها هستید و مطمعن داخل ایران هم میتونید به موفقیت های خیلی بزرگی برسید

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
همچنین عزیزدلم ، واقعا شما خییییلی انسان خوشقلب و پاکی هستید و خوش ذاتی ، خدا برای همه مردم بسازه ، ...

فدای تو قشنگم🌺🌺🌺

لطف داری بزرگوار🥰

الهی آمین🙏🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

ایشالله ک بشه بری و دکتراتونو بگیری ولی اگ نشد همینجا ادامه بده و به ادفت برس شما حتما لایق بهترین ه ...

ممنونم ازت عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دکترامو شروع کردم

ممنونم ازت عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ دکترامو شروع کردم

ایشالله ک موفق باشید در زندگی و همیشه سرافراز و سربلند باشید و همسرتون بهتون افتخار کنه بخاطر وجود شما

ایشالله ک موفق باشید در زندگی و همیشه سرافراز و سربلند باشید و همسرتون بهتون افتخار کنه بخاطر وجود ش ...

شما خیلی خیلی لطف دارید💚💚💚💚💚💚

همچنین عزیزدلم🍃⭐

شما همدانی هستی؟ 

بله

باشگاه بانوان که جا واسه بچه ها داشته باشه سراغ نداری؟ ؟ 

اصولا ندیدم با بردن بچه کسی مشکل داشته باشه تو باشگاها

چرا نزدیک خونمون هستن سپهر گفت همراه نمیزاره

برو یجا دیگ ، من خود همدان نیستم ، ولی باشگاه ک میرم خانمای بچه دار بچه هاشونم میادن اکثرا