2777
2789

بچها بیاید از ایده ال هاتون ، ارزوهاتون ، یا برنامه هاتون حرف بزنیم باهم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

هیچ آرزویی ندارم چون به هر چی خواستم نرسیدم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
هیچ آرزویی ندارم چون به هر چی خواستم نرسیدم 

وا چرااا خب دوباره ارزو کن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا منتظر جواب ازمون استخدامیم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وا چرااا خب دوباره ارزو کن

چه فایده وقتی رسیدنی نیس ترجیح میدم با گذر زمان همینجوری جلو برم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

پواللل ارامش زندگی مستقل

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یع مغازه کوچولو بزای خودم باشه

یع گلخونه یا باغ

زندگی تو شهر مورد علاقم رودبار همراه با عشقم🥲

تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅                                                     راستی می‌دونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟.             همین الان         یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...        

یکیو میشناسم ک تو آرزوی من زندگی میکنه

امشبم از خدا میپرسیدم چرا اون همه چی داره و هرچی ام میخواد بهش میرسه!!!؟؟؟

واقعا برام عجیبه. واقعا خوشبخته

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چه فایده وقتی رسیدنی نیس ترجیح میدم با گذر زمان همینجوری جلو برم 

لطف خدا ک هیچ وقت تموم نمی‌شه 

دلم یه خونه خوش نقشه تر از خونه ی الانمون میخواد..قرار ان شاءالله تا عید جابه جا بشیم‌

دلمم میخواد اثاثامو عوض کنم. یه سریهاش هنوز مال جهازمه ۱۳ سال پیش.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وزن مناسب

خریدن خانه

بااراده تر از همیشه شم... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
فعلا منتظر جواب ازمون استخدامیم

ایشالله ک خدا برات جفتش میکنه

یکیو میشناسم ک تو آرزوی من زندگی میکنه امشبم از خدا میپرسیدم چرا اون همه چی داره و هرچی ام میخواد ب ...

به خدا تکیه کن و تلاش کن خدا برات میسازه مطمعن باش

آرزوم اینه اندامم گلابی یاساعت شنی بشه چاق نیستم ۶۳ کیلو باقد ۱۶۳ هستم ولی یه دست هست بدنم ، من باسن بزرگ دوستدارم ۰😭😭

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

پواللل ارامش زندگی مستقل

بنظرت زندگی مستقل رو چجوری از صفر بسازیم