2777
2789

من جوونیم رفت واقعا 

چندروز میگم برم بلکه زندگی روی خوش نشون بده 

این بار برم کلا میرم برای جدایی ،الان صبر کردم ببینم شوهر بی عرضه چه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فکر میکنی طلاق بگیری یکی بهتر میاد سراغت، اینو بدون مردا همشون یکین

اون که قطعا 

ولی شوهرم پدرمو دراورده دیگه تحملم طاق شده‌

ازدواجم نکنم حداقل به ارامش برسم

هر کی که دور و برم بود بختش بعد طلاق خوب بوده 

منتها اونا واقعا زنای خوبی بودنا 

اینجا میبینی طرف طلاق گرفته بعد کیس بعدی که میخاد باهاش ازدواج کنه یا یه ادم شکاکه یا یه ادم پول پرسته یا ادم روانی و... بهشونم که میگی این چه کیسیه انتخاب کردی میگن مهربونه فقط وقتی عصبی میشه اینجوری میشه 

از رو عشق فراوانش اینحوریه و... یعنی عملا معیاراشون هیچ تغییری نمیکنه 

این زنایی که دور و بر من بودن با نهایت عاقل بودن انتخاب کردن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
اون که قطعا  ولی شوهرم پدرمو دراورده دیگه تحملم طاق شده‌ ازدواجم نکنم حداقل به ارامش برسم

ما زنای ایرانی اسایش نداریم طلاقم بگیریم خانواده اذیتمون میکنن... به نظر خودم تحمل شوهر بهتر از خانوادس

هر کی که دور و برم بود بختش بعد طلاق خوب بوده  منتها اونا واقعا زنای خوبی بودنا  اینجا م ...

خداروشکر 

منم هر چی دیدم خوب بوده

واسه همون میگم ول کنم این زندگی و

بخدا خسته شدمممم

راضی هستی؟؟؟

خیلی عزیزم

همسرم مجرد بود و بهترین جشن عروسی هم برام گرفت،

البته من عقد بودم که جدا شدم،

احساس میکنم خدا خودش توی روم شرمنده بود بخاطر اینهمه بدی که بهم شد و برام جبران کرد وقتی اصلا انتظارشو نداشتم

خداروشکر  منم هر چی دیدم خوب بوده واسه همون میگم ول کنم این زندگی و بخدا خسته شدمممم

هر جور صلاح میدونی 

ولی حتما یکم رو شخصیتت کار کن 

هر چقدم که قوی باشی حتما یه تاثیرایی رو شخصیتت گذاشته 

بعد طلاق شاید خیلی پیش بیاد اون اوایل کیسای بدی واست پا پیش بزار شاید خیلیا بیان بهت بگن باید تحمل میکردی همه مردا همین و... ولی تو باید اینو بدونی و عمیقا بهش باور داشته باشی که لیاقت تو یه مرد نرماله حتی اگه از این مردای نرمال تو کل ایران فقط یدونه باشه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان