2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۰۸/۱۰

257 بازدید | 12 پست

امروز دخترم بالاخره اعلام کرد دوقلوهای تو شمکش دوشنبه تا چهارشنبه تو مجتمع تفریحی نزدیک خونمون بیرون میاد میگم حالا جرا اونجا میگه آخه بازدیده 😍

عاشق دوشنبه هم هست تو روزای هفته فقط دوشنبه رو بلده اولین بار که از قضا دوشنبه هم بود از باباش پرسیدم امروز چندشنبست زودتر از باباش جواب داد دوشنبه 

کلی ذوق کردم بچم باهوشه خواستم بیشتر ذوق کنم پرسیدم فردا چندشنبست گفت هشتاد و دوشنبه 🤐🤐🤣🤣🤣

بخاطر بچه های شمکش هم نمیدونم از کجا میگه دوتان 

میخواد عین من بره سرکار تا براشون خوراکی بخره

میگه من بهشون میگم بعدا میخرم ولی از تو شمکم بهم میگن الان میخواییم 

دیالوگ من و خودش رو وروجک میگه 

وروجکم خیلی ماخوذ به حیاست اصلا مستقیم خواسته هاشو هم نمیگه  عاشق عرق نعناست همیشه خودش بطریشو از کابینت برمیداره سر میکشه حالا که تموم شده 

به باباش میگه مامان دلش عرق نعنا میخواد دوست داره براش بخر  الهی فداش بشم من از من مایه میزاره از خودش نه 

بخاطر من از بابابزرگش کلی شکلات میگیره اما دریغ از یه نیم نگاه که بهش بندازم دیگه خوردنش پیشکش

حتی شده بهش گفتم یکی بهم بده دلم شکلات میخواد  میگه تو آب بخور 😬🤕

دخملم خیلی هم مهربونه تو پیاده رویاش با باباش تمام بوتیک های سر راه رو سر میزنه میگه اومدم برای مامانم لباس بخرم انتخاب همه رنگش هم صورتیه 

لنصافا خوش سلیقه هم هست مدلای خوشگل انتخاب میکنه😘

عابربانکش هم که باهاش خرید میکنه کارت ویزیت املاک سرکوچست 😆 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

اخی عزیزم 

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
اخی عزیزم 

😍😍😍

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍

🥰🥰😘

😍😍😍

خدا حفظش کنه🥹🫶🏻

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
خدا حفظش کنه🥹🫶🏻

مممنونم عزیزم 

خیلی از امضات خوشم اومد عاشق هدف تاپیک زدنات شدم 

فدات شم من 🥰😘

ای جونممممم زنده باشه    

قربونت برم من 😘

خدانکنه 🌹

محبت داری❤❤