2777
2789
عنوان

بیاین ولی نخندین😂😑

279 بازدید | 25 پست

چندتا تاپیک موضوع ترسناک اینا بود الان از ترس نمیتونم تکون بخورم گوشیمم۲درصد شارژ داره برقام همه روشنه(خاموش کردن اونا) چیکار کنم فقط بهم بگین 🤦🏻‍♀️😂

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بود مگه

چرت و پرت راستش 🤦🏻‍♀️😑 راجب سمیرا دست دراز و خاطرات ترسناک 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
جیش  کن تو خودت 🥴

😂نه بابا دیگه در اون حدم نیست 

چرت و پرت راستش 🤦🏻‍♀️😑 راجب سمیرا دست دراز و خاطرات ترسناک 

ب سمیرا دست دراز بگو گوشیتو بزنه شارژ خودت بخواب😂

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

چی بگیم.الان دیگه گوشیت لابد خاموش شده رفتی

یه درصده

ب سمیرا دست دراز بگو گوشیتو بزنه شارژ خودت بخواب😂

نگوووو😂😑

وقتی سمیرا دست درازو تعریف کردین من خندم گرفت 

چجوری باهاش ترسیدی😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود