2777
2789
عنوان

استرس و اضطراب

791 بازدید | 26 پست

دوستان برای مقابله با استرس راهکاری دارین؟

من اضطراب زیاد دارم و کل وجودمو داغون کرده 

انواع مریضی ها گرفتم تو این یه ماه دکتری تو شهرمون نمونده که نرم پیشش💔😥

و کلا غیر قابل کنترله همیشه تو خیالم منفی بافی میکنم تورو خدا اگه راهکاری دارین یا پیش مشاور رفتین بگین چیکار کنم🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابت رو تنظیم کن

من وقتی شبا بیدار باشم ناخودآگاه فکر و خیال منفی میاد سراغم و استرس میگیرم اگه شب بخوابم نه

تخم بالنگو هم خوبه شبیه تخم شربتیه از عطاری بخر شربت درست کن با شکر و گلاب بخور

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
اره و کلا راجب یه چیز نیست برای انواع موضوعات 

تو اینستا بزن به فارسی 

درمان وسواس فکری

پیج دانیال تهرانی رو فالو کن ببین پست و هایلایت ها رو خیلی کمکت می‌کنه امیدوارم خوب شی

مثل من...من تا دو هفته پیش توهم مرگ داشتم...هر روز یه جاییم درد میکرد...یه روز فکر میکردم سکته قلبی میکنم...فرداش فکر میکردم تومور تو سرم هست...و غصه میخوردم که بچه هام بدون مادر میمونن و خانوادم داغون میشن..تا پیش دکتر مغزو اعصاب رفتم چن روزی هست که بهترم

نماز بخون و مسجدبرو،من چندروز پیش حالم بد بود بااینکه همیشه نماز اول وقت میخونم گفتم برم مسجد باور کن اینقدرانرژی توی مسجد عالی بود وقتی داشتم برمیگشتم قشنگ حس کردم چقدر حالم تغییرکرده بود با چه حالی رفتم مسجدو با چه حالی برگشتم

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
کلا راجع به چیزی فک میکنم بعد استرس میکنم مثلا یه جام درد میکنه کل روزو تحقیق میکنم ببینم چرا درد م ...

یه کلاس هنری ثبت نام کن یه مدت خودتو مشغول کن باشگاه برو تا وقت فکر کردن نداشته باشی یکم آروم بشی

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود...