2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا از چایی استفاده نکردم چطور میشه؟

شما چای و دم کن...و به جای شیر ازش استفاده کن...البته اگر مایل بودین دستوری بهتون میدم که میتونید با این روش کیک درست کنید...

عقل فرمانروای من است...

فک میکردم دیگه همتون تاپیکای منو دارین🤕

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
یه پر پفشو لطف میکنی😁

باش گلم

مخصوص خامه کشیه این دستور

برای هر دونه تخم مرغ ۳۰گرم ارد ۳۰گرم شکر

ینی چهارتا تخم مرغ بذاری ۱۲۰گرم شکر۱۲۰گرم ارد نیاز داری

اول تخم مرغارو شکرو وانیل و انقدر میزنی ک کرم روشن بشه

بعد توحین هم زدن سه قاشق اب جوش اصاف کن تندتند هم بزن ک ابجوش تخم مرغو نپزه،خوب ک حل شدن

بذارش کنار برو سراغ ارد

اردا و بگینک پودرو دوبار الک کن

کم کم ب مواد اضاف کن با لیسک اروم فولد کن اتو یه جهت اروم ک پفش نخابه این روش سریعشه

یه روش دیگ هم هست دقیقااا همین مراحل طی میشن فقط از قبل زرذه و سغیده جدا کن مواد شکریو تو زرده هم میزنی

سفیده رو با همزن تمیز انقدر میزنی تا پف کنه و بچسبه ب ظرف

بعد سفیده رو بذار یخچال

اردو اینارو تو زرده بریز دییقا همون مراحل

فقط در اخر وقتی اردو زرده اینا هم خوردن

سفیده رو اروم تو دو مرجله اضاف کن ب مواد

پف دستور دومی بیشتره

اما باید بتونی اصولی رعایت کنی

اگ بلذ نیستی همون اولی هم عالیه

من خودم کلا بااولی درست میکنم روش تنبلونس😂

باش گلم مخصوص خامه کشیه این دستور برای هر دونه تخم مرغ ۳۰گرم ارد ۳۰گرم شکر ینی چهارتا تخم مرغ بذا ...

تقریبا دو روش رو امتحان کردم با کمی تغیرات

من شیر میریزم و تا بحال اصلا از آب جوش استفاده نکردم!

اگر لطف کنی میزان آردو شکر رو با پیمونه ی لیوان دسته دار برای تعداد چهار یا پنج تخم مرغ بگین ممنون میشم چون ترازو آشپزخونه ندارم

عزیییزم چقدر عاالییی  ندیده بودم تا به حال آخه کم میام سایت دلم میخواد وقت بذارم همه رو بخونم ...

فدا😍💜

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
بله بفرمایید عزیزم

آرد ۲/۵ لیوان 

روغن مایع ۱لیوان 

چای دم کرده ۱لیوان 

پودر کاکائو سه قاشق غذا خوری 

تخم مرغ ۴عدد 

بکینگ پودر ۱قاشق مربا خوری 

وانیل ۱/۲

شکر ۱لیوان 

تخم مرغ و با شکر و وانیل با همزن بزنید به مدت هشت دقیقه تا رنگ تخم مرغ کرم رنگ بشه بعدروغن و بهش اضافه می کنیم به مدت ۲۰ثانیه،بعد چای دم کرده و بهش اضافه میکنیم به‌مدت ۲۰ثانیه هم میزنیم، آرد و با بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم الک میکنیم،بعد از الک کردن به مایع مون اضافه میکنیم،بعد از هم زدن داخل قالب میزاریم،بعد به مدت ۴۵دقیقه با دمای ۱۸۰درجه داخل فر قرار میدیم...تمام  

عقل فرمانروای من است...
تقریبا دو روش رو امتحان کردم با کمی تغیرات من شیر میریزم و تا بحال اصلا از آب جوش استفاده نکردم! ا ...

قربونت منم پیمونه ای بلد نیستم بذار برم خونه با تراز وزن کنم دقیق بگمت چند لیوان میشه