2777
2789
عنوان

قط رابطه با خانواده همسر..لطفا بیاید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو در رو نمیتونم خیلی سختمه ...اخه هر چی میشه یجوری رفتار میکنه انگار اضافیم خونش

خب تو هم باید رفتارت درست باشه نه که همه رو به رو بیاری کلا با خانواده همسر باید یکی به نعل زد یکی به میخ اصلا نباید یهو خوب بشی یا یهو چپ بشی باهاشون

اتفاقا بهش خورده که جوابی نمیده یا واکنشی نشون نمیده حالا چرا شما از خود کردتون ناراحتین چه بهتر.. ...

احساس میکنم ب هیچجاش نیس اخه استوریامو لایک میکنه انگار ن انگار چیزی شده بعد هر چی عکس از من تو پیجش بودو پاک کرده😅😅همیشه همینموریه مثلا اذیت میکنه من پیش شوهرم گله میکنم فرداش اون سر کاره زنگ میزنه میگ هوای عروسمو داشته باش فلان

ول کنید بابا حوصله دارین سر چیز بیخود اعصابتون رو خراب کنین.  دنیا پر آدم نفهمه ما هم نمیتونیم کاریش کنیم فقط میتونیم روی خودمون کار کنیم که بی اهمیت باشه برامون .

این تجربه ۱۵ سال زندگی من با قوم اعجوج مجوج بود .

خب تو هم باید رفتارت درست باشه نه که همه رو به رو بیاری کلا با خانواده همسر باید یکی به نعل زد یکی ب ...

اصلا سیاست ندارم خنگم یه ساله تقریبا عروسی کردیم همش بد میگذره از دستشون

احساس میکنم ب هیچجاش نیس اخه استوریامو لایک میکنه انگار ن انگار چیزی شده بعد هر چی عکس از من تو پیجش ...

خب تو دیگه هیچ چی نگو لطفا 

بشین راحت بدون خانواده شوهرت زندگیتو کن 

اصلا سیاست ندارم خنگم یه ساله تقریبا عروسی کردیم همش بد میگذره از دستشون

اولا کاری کردن خوشت نیومد سنگین رفتار کن اگه هم احساس کردی که مثلا می‌خوان ناراحتت کنن بگو مامان جان منظورتون از فلان کارتون چی بود؟ البته فکر نمیکنم بخواین منو ناراحت کنین بعد اونا سریع دستپاچه میشن که درستش کنن و از اون به بعد حواسشونو جمع میکنن با بقیه هم همینطور باش

اصلا گاوم از دست خودمم عصبیم ک چرا دهنم بستس 

بعدش هزار بار دور از جونت میشی لنگه ی من نه خودم حرمت دارم نه بچه هام و نه شوهرم 

الان شوهرم بخاطر داداشش چاقو خورده یه هفتس تو بیمارستان اسیرم بچه ی نه ماهه و یکیم سه سالم تو خونم پیش مادرم موندن تازه منتم سرمه که ما داریم کلانتری کاراتونو میکنیم خدا لعنتشون کنه 

خواهرم نشین شوهرت جواب بده یا خودشون بفهمن باید خودت از وجودت و شخصیت و زندگیت دفاع کنی عین من نباش البته الان دوسالی میشه حالیشون میکنم جایگاهشونو ولی چه فایده عادت کردن که نسبت بهم بیشعور باشن 

والا عجب آدمایی هستیم 🤣🤣 حالا.ک  خودشون رفتن اسی دست بردار نیست

نه مشکل اینه چه بد ک خوبیای آدمو نمیبینن ینی تا حالا ندیدن که براشون مهم نیست گفتم شاید تغیرر رفتار بدم... اصلا میشه مگ یه مادر براش مهم نباشه بچش و پیگیر نشه

احساس میکنم ب هیچجاش نیس اخه استوریامو لایک میکنه انگار ن انگار چیزی شده بعد هر چی عکس از من تو پیجش ...

تازه پیگیر تر قبل شدی ها 

دلت میخواد 

تنت میخواره

اگه قراره بعد ها با هم برید بیاید 

این مدل گله  ها فقط شما رو از چشم میندازه .دقت کن این مدل گله ها و شکایت ها 

هیچ تغییری هم نمیکنند 

دو روز دیگه برادر شوهرت زن میگیره 

جاری میشه عروس خوبه میشی اول همه تاپیک ها

ک فلان شده 

چرا فرق میزارن

مادر شوهرت به دو دلیل ج نداده 

یا خواسته اگر بعداً تو پشیمون شدی و خواستی باز رفت و آمد کنی راحت باز باشه یعنی ج نداده که بدونی مثلاً ندیده و عیب ندارد و فلان این حالت خوبشه 

حالت بعدشم اینکه خواسته بگه اصلا حرفات و نبودن به هیچ جام نیست فدا سرم که نیستی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میدونی احساس میکنم شما مادر شوهرتونو دوست دارین،

دوست دارین که بهت بیشتر از هر کسی اهمیت بده 

دوستدارین شما هر چی ازش میخواین رو براتون انجام بده

ولی اینارو مادرا در حق دختر خودش هم زیااااد انجام نمیده

شما توقع زیادی دارین.. ول کن بچسب به زندگیت

میدونی میگه باشه من کاری یا چیزی انجام نمیدم ولی خودتون میاین نازکشی

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!