بچها به دلایل زیادی مث مسخره کردن تیپ قیافه و تیکه انداختن و خیلی چیزا دیگ صبرم تموم شد ..بعد ۳ سال دهنمو وا کردم همیشه لال بودم پیام دادم به مادر شوهر گفتم مثلا بابت فلان رفتاراتون(خودش و دخترش و پسرش) خیلی ناراحت میشم اگ قراره مثلا اینطور باشه همو نبینیم بهتره پسرتون ک شوهرم باشه هر وقت دوست داشت بیاد ولی من دیگ خسته شدم از بی احترامی ...دوستان نه تنها جوابی نداد ک برام عجیبه من خیلی محترمانه و درد و دلی نوشتم ..بلکه ۳ هفته میگذره نه ب من نه شوهرم یه زنگ نزده بگه چیشد اصلا ..به من هیچی به شوهرمم زنگ نزده اونم قهر کرده ک چرا مامانش اصلا پیگیر نشده ...البته پدر شوهرم با من موافق بود اما فایده نداشت مادرشوهر و برادر شوهر و خواهر شوهر ک مجردن هیچی هیچ واکنشی نداشتن الان من بابت این ناراحتم چرا خوبیامو ندیدن یبار ناراحت شدم اینطور شد یا چرا مثلا براش مهم نبوده
نه مشکل اینه چه بد ک خوبیای آدمو نمیبینن ینی تا حالا ندیدن که براشون مهم نیست گفتم شاید تغیرر رفتار ...
عزیزم همه از این خانواده ها کم ندیدیم اطرافمون.. رفتارشون اصلا عجیب نیست .. .. خواهر من چها روز بیمارستان کنار مادر شوهرش بود ..آخرش مادرشوهره رفت زیارت براا همه چادر گرون آورد برا خواهر من ی بلیز اونم ۱۵هزار تومن 🤣🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دفعه دوم ک رفت زیارت آبجی من پیشش نرفت و وقتی دیدش حتی زیارت قبول هم بهش نگفت
خوب کرد منم این آخری همیشع میرفتم خونشون کمکشون میکردم اومدن اینجا ینی من شده بودم گارسون خواهر شوهرم یه لیوان نمیزاشت سر میز نشسته بودن من چیدم جمع کردم بعد من رفتم دیگ یه لیوانم برنداشتم هر چند خودم خیلی سختم بود اخه بیشعوریه واقعا ..من نمیگم آدم ظرف بشوره غذا بپذه همین سفره رو بچینه کمک بسته
میفهمم چی میگی درکت میکنم ولی اینو بدون اگه بری خود سری دیگه روش باز نمیشه بزار دعوت کنن شما هم به ...
اره الان ک اصلا نمیرم غرورم له میشه 😅😅ولی تا پا پیش نزاره شده ده سالم بگذره من پیش قدم نمیشم چون داداش شوهرم پیام داده بود خانومت سر کارایی ک ما نکردیم ناراحته ...شوهرمم گفته تو جلو چش من همرو انجام دادی دروغ نگو و فلان
خوب کرد منم این آخری همیشع میرفتم خونشون کمکشون میکردم اومدن اینجا ینی من شده بودم گارسون خواهر شوهر ...
عزیزم همیشه تا حدی احترام بذار ک احترام میبینی ..تو ازدواج نکردی ک برا خونه مادر شوهرت وظیفه ای انجام بدی کاری هم کنی فقط از روی احترام و محبته اونم اگه قدر شناس باشن والا هرگز
قدر شناس ک اصلا مشکل اصلیمم اینه مارموزن رفتارشون جلو همسرم یجوره با من وقتی همسرم نیست یجور دیگس منم عمرا نمیتونم ثابت کنم ب کسی همچین چیزیو ..مثلا کیک میخره میاره برا سالگرد ازدواجم بعد تا ثانیه اخری ک خونمه فقط اذیت میکنه ...شوهرمم والا با خودش حتما مبگ مامانم انقد خوبه فلان کرده محبت کرده حتما زنم حساسه!