2777
2789
عنوان

چرا انقدر راحته براش

216 بازدید | 32 پست

بچه ها من تو عقدم .

الان دو هفتس عادت نشدم .

خیلی استرس دارم 

به شوهرم میگم اینجوریه خیلی ناراحتم نکنه حامله باشم ؟ میگه خب میندازیش با دو تا قرص چیزی نیست دو تا قرصه دیگه....

منم خیلی ناراحت شدم 

چرا انقدر راحت میگه میندازی؟ 

من میترسم از س.   قط از بچه آوردن بدن داغون میکنه واسه چی انقدر براش راحته انگار تفالس+!

من خودم بچه الان وااقعا نمیخوام ولی با این حرفش خیلی ناراحت شدم چیکار کنم ؟

فردا میخوام بیبی چک بزنم دعا کنین حامله نباشم 

فقط خیلی تکرر ادرار دارم 

خیلی استرس دارم 

خدایا خودت کمکم کن

چرا حس میکنم حامله ای!!!! 

البته استرس نداشته باش،هرچی خدا بخواد

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا تو عقد رابطه داری ک اینجور به هول و ولا بیفتی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چرا حس میکنم حامله ای!!!!  البته استرس نداشته باش،هرچی خدا بخواد

منم😐

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عزیزم میشه بگی بهم کی میاد؟ یبار گفتی درست بود🌚

واقعا درست گفتم ؟😍🤣

حالا ریا نباشه ولی جنسیت بچه دو نفر رو هم درست گفتم و نمی‌دونم تو بودی یا کی که گفت که کی پیام میده منم گفتم به زودی😅 

برا این سوالتم عزبزم یکم طول می‌کشه 

واقعا درست گفتم ؟😍🤣 حالا ریا نباشه ولی جنسیت بچه دو نفر رو هم درست گفتم و نمی‌دونم تو بودی یا کی ...

اره عزیزم درست بود 🥲

آخه میدونی بستریع گفته چند وقت نیستم الان ۴ روزه نیست 

دارم از دوریش دق میکنم 

مثلا چقدر؟🌚

تـاسیـان `

وای نههههه😭😭😭😭😭

بابا نعوذ باالله خدانیستم یه چی گفتم شکرخوردم ببخشید