2777
2789

برچسب(نچسب ،عروس بداخلاق و..) بهش نزنن؟؟؟

خواهشا جواب ندید همگی🙇‍♀️

میخوام بدونم دید اکثریت چیه!!!!

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

از برچسب نترس

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نمتونی همه رو از خودت راضی نگه داری 

سعی کن همه جا خودواقعیت باشی 

حتی اگر نقش دختر خوب . همسر خوب . عروس خوب رو بازی کنی یکجا کم میاری و دیگه نمتونی ادامه بدی به این نقش چون میبینی ضررش بیشتر از منفعتش هست 

خودت باش 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...

بخدا من خودم توی همه ی مشکلات خانواده همسرم بودم 

شده حتی منی که یه شب هم خونه ی بابام نمیخوابم،یه هفته خونه ی مادرشوهرم اینا خوابیدم به خاطر اینکه تنهاشون نذارم فکر کنن عروس بدی ام ،وقتی خونشون میرم مثل مهمون نمیشینم خودم همه کاری انجام میدم،

ولی بعضی وقتا میبینم رفتن تو قیافه (نمیگم همیشه بدن هااا ولی بعضی از نگاهاشون  یه جوریه یا بعضی وقتا انگار میخوان باهام دعوا کنن.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

من بهم برچسب نچسب و فیس افاده ای زدن چون که کتاب میخونم.... چون درد دنبالچه دارم گغتم نمیتونم رو زمین بشینم... چون عادت دارم تو خونه با دمپایی رو فرشی باشم 

چون س روز ماهیانه ام کار نمیکنم 

و خیلی چیزای دیگه 

هیچ وقت نمتونی همه رو از خودت راضی نگه داری  سعی کن همه جا خودواقعیت باشی  حتی اگر نقش د ...

حرفات واقعا درسته آدم باید خودش باشه

میخوام بگم درکل بایدعروس چه جوری باشه .