2777
2789
عنوان

عروس باید چه جوری باشه که واقعا دیگه برچسب...

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 26 پست
من بهم برچسب نچسب و فیس افاده ای زدن چون که کتاب میخونم.... چون درد دنبالچه دارم گغتم نمیتونم رو زمی ...

منم دمپایی میپوشم تو خونه  بدشون میاد نمیدونم چرا😄

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

باید احترام بزاری بهشون و زیاد نزار تو زندگیت دخالت کنن از همون اول و اینکه حداقل ی روز در هفته با ش ...

اره منم اصلا نذاشتم دخالت کنن هرچند خودشون خیلی اصرار دارند دخالت کنن ما بیخیال حرفاشون میشیم

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات واقعا درسته آدم باید خودش باشه میخوام بگم درکل بایدعروس چه جوری باشه .

من مجردم اما بر اساس دانسته ها خودم وانچه دیدم میگم 

سعی کن همیشه یه حد ومرز بین خانوادت (همسر وخودت) وحانواده همسر وخانواده خودت بزاری 

اگه یه مرز باز داشته باشی اجازه اظهار نظر بی موقع .دخالت . کنترل زندگیت و.... رو صادر کردی 

اما این مرز گذاشتنه به معنا سردی وبی احترامی نیست 

احترام بزار تا احترام ببینی .همدلی کن وهمراه باش اما وظیفه شما به عنوان عروس نبست که همیشه در خدمت خانواده همسرت باشی اگه میری اونجا کمک کن اما همه کار هارو تنها انجام نده وقتی ببینن برای خودت ارزش واحترامی قائل نیستی سو استفاده ها شروع میشه 

سعی کن همیشه در هر جمعی هستی برای همسرت احترام بخری وتا بهش اهمیت بدی مخصوصا جلو خانواده همسر با احترام مخاطب قرارش بده و بهش توجه کن 

ارزش همسرت ارزش شماس تا وقتی ایشون محترم شناخته بشه از طرف شما همه شما رو محترم میشمرن 

دعوا .غر زدن . شکایت بی مورد و.... تو جمع نداشته باش 

سعی کن در مورد مسائل مهم جامعه مطلع باشی و بتونی اظهار نظر درستی داشته باشی 

تا وقتی خودشون نخواستن و مشورت نگرفتن اگه مسئله ای پیش اومد دخالت نکن  

خوش اخلاق وخوش رو باش وبا گشاده رویی صحبت کن 

خودت باش وبه خودت احترام وارزش بزار 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
من مجردم اما بر اساس دانسته ها خودم وانچه دیدم میگم  سعی کن همیشه یه حد ومرز بین خانوادت (همسر ...

خیلی خوبه با اینکه مجردی آگاهیت زیاد درمورد همسر داری معلومه دختر باهوشی هستی 😍👌🏻

بخدا همه ی اینا رو انجام دادم که گفتی خدارو شکر همسرمم از خیلی لحاظ فهمیده اس.

با همسرم‌ اوکی ام پیش اونا.

باور میکنی بدشون میاد وقتی محبت میکنه بهم ؟

من مجردم اما بر اساس دانسته ها خودم وانچه دیدم میگم  سعی کن همیشه یه حد ومرز بین خانوادت (همسر ...

مرسی از وقتی که گذاشتی همراز جان

خیلی خوبه با اینکه مجردی آگاهیت زیاد درمورد همسر داری معلومه دختر باهوشی هستی 😍👌🏻 بخدا همه ی این ...

ممنون عزیزم لطف داری 

بیشترش به خاطر رشته ای هست که میخونم دیدم رو به خیلی مسائل تغییر داده 

فکر میکنم همسرتون نتونسته تعادلی بین سطح ارتباطی شما وخانوادش برقرار کنه مخصوصا وقتی حاضرین در جمع اونا وبهتون محبت میکنه واونها فکر میکنن شما جای اونها رو در قلب پسر .برادر شون گرفتید  وبه همین دلیل اونا شما رو رقیب خودشون میبینن 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...

[QUOTE=316012794]ممنون عزیزم لطف داری  بیشترش به خاطر رشته ای هست که میخونم دیدم رو به خیلی مسائل تغییر داده&nb ...[/QUOT

ان شالله که موفق باشین رشته تون احیانا مشاوره یا روانشناسی نیست؟

مادر شوهرم اوایل به شوخی میگفت انگار داری پسرمو میدزدی ...الانم  خیلی دوسش دارن و من اصلا بعضی حرفا رو نادیده میگرفتم میگفتم اشکال نداره پسرشه دوسش داره.

[QUOTE=316012897]سلامت باشی . ارامش هدیه خدا به شما باشه انشاءالله [/QUOTE

ان شالله عاقبت بخیر باشی گلم

[QUOTE=316012794]ممنون عزیزم لطف داری  بیشترش به خاطر رشته ای هست که میخونم دیدم رو به خیلی مسا ...

دقیقا همینطوره عزیزم روانشناسی بالینی میخونم 

ایشون با همین حرف واکنش نشون میداده 

انگار اول همسرتون باید بتونه اون تعادل رو برقرار کنه  در رابطه بین شما وخا نوادش و بعد شما میتونی ارتباط موثر وخوبی برقرار کنی 

دقیقا همینطوره عزیزم روانشناسی بالینی میخونم  ایشون با همین حرف واکنش نشون میداده  ...

از نظر خودم همسرم دیگه کاری نبوده که نکرده باشه ولی اونا یه جوری ان در کل حرف حالیشون نمیشه