مامان_پیشی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3455 عنوان این سایت واس غیبت کردنه فقط؟ کسی نمیتونه راهنمایی کنه 126 بازدید | 11 پست تاپیک قبلیم درباره قرص اورژانسی عه هیچکس جواب نداد حتما باید داستان تخیلی باشه خیانت باشه یا چیزای بی ربط تا بیاید؟🥲💔 به راهنمایی و تجربتون نیاز دارم خوشگلا☹️ 1402/08/10 | 21:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسان_اندیشه عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 17009 خب تاپیک قبل که جوابت رو دادن بعدم شما تشریف ببری داروخونه و بپرسی خودشون توضیح میدن و در ضمن اکثر جعبه ی قرصا بروشور داره دوتا قرص داره داخلش که وقتی خوردی پریود میشی ولی کلی عوارض دارن این قرصا سعی کن محافظت شده باشه رابطه ات سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟
مامان_پیشی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3455 حتما نمیدونیم که جواب نمیدیم این همه خانوم متاهل با تجربه هست مگه میشه کسی ندونه
مامان_پیشی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3455 خب تاپیک قبل که جوابت رو دادن بعدم شما تشریف ببری داروخونه و بپرسی خودشون توضیح میدن و در ضمن ... همیشه محافظت شدست منم یکم وسواسم خواستم تجربه اونایی که استفاده کردن رو بپرسم بخاطر همون تاپیک زدم باز مطمعن بشم❤️✨
مهسان_اندیشه عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 17009 همیشه محافظت شدست منم یکم وسواسم خواستم تجربه اونایی که استفاده کردن رو بپرسم بخاطر همون تاپیک زدم ب ... اگر مشکوک نیستی استفاده نکن عوارض بدی داره تا دو سه دوره بهم میریزه پریودی و رحمت سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟
مامان_پیشی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3455 اگر مشکوک نیستی استفاده نکن عوارض بدی داره تا دو سه دوره بهم میریزه پریودی و رحمت این سری از کاندوم استفاده نکردیم و ریخت داخل😑مجبور شدم 🥲ی ساعت و نیم اینا قبلش کاپوچینو خوردم مشکل نداره که؟
مهسان_اندیشه عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 17009 این سری از کاندوم استفاده نکردیم و ریخت داخل😑 مجبور شدم 🥲 ی ساعت و نیم اینا قبلش کاپوچینو خوردم ... درمورد کاپو اطلاعی ندارم ولی اگر حدود هجده روز از اولین روز پریودی گذشته باشه احتمال بارداری خیلی کمه سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟
مامان_پیشی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3455 درمورد کاپو اطلاعی ندارم ولی اگر حدود هجده روز از اولین روز پریودی گذشته باشه احتمال بارداری ... ۲۰ این ماه وقتمه