2777
2789
عنوان

از شوهرم ناراضیم 😔

1101 بازدید | 82 پست

هشت ماهه که عقد کردیم . شوهرم حتی یه بارم دست منو نگرفت که ببره بیرون بگردونه .‌ فقط یکی دوبار رفتیم ساندویچی اونم من بهش گفتم . کارش اینکه شب جمعه ها بیاد خونه مون ، شام بخوره و بگیره بخوابه تا ظهر این روز دیگه . ظهر بیدارش میکنم باز ناهار میخوره یک ساعتی میشینه باز میره تو اتاق تا خود شب میخوابه . مامانم صداش دراومده . میگه این چه دوران عقدیه که شماها دارین . منم سرم پایینه . بارها بهش گفتم بریم بیرون یه کم بگردیم بهم میگه قول میدم هفته ی دیگه بریم . اما فقط الکی قول میده . هفته ی بعدشم همون آشه و همون کاسه . 

خسته شدم .‌ ما که هنوز نرفتیم سر خونه زندگی مون ، وضع اینه .‌ پول نداره . تو این هشت ماه هم هر چی بهم وعده و وعید داده ؛ بهش عمل نکرده . 

خیلی تردید دارم که باهاش برم زیر یه سقف . لطفا اگه کسی میتونه بهترین راهنمایی رو بکنه . 

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طول هفته هم میخوابه؟ شاید سرکار خسته میشه فقط همون روز جمعه دلش میخاد بخوابه 

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
از اول وضع مالیش بد بود ؟ 

اولش بهم راست نگفت . بعدش کم کم واسه ام همه چیز روشن شد

نباید زود عقد میکردی تو دوران نامزدی باید شناخت پیدا میکردی 

راست میگی به خدا 😔