2777
2789
عنوان

از شوهرم ناراضیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 82 پست
اره دقیقا  مثلا شوهرمنم اینجوریه که  درطول هفته و حتی قبل رابطه ی عزیزم نمیگه بعد با ج حس ...

دقیقا دقیقا همینه که میگی . یه کاری نمیکنه که دلم خوش باشه . مگه یه زن چی میخواد به جز محبت . به جز عشق ...

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞

شوهر منم اینجوری بود البته نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه... شوهر من خسیس بود میترسید بریم بیرون پولاش خرج بشه (البته دستشم تنگ بود) 

حالا واسه شما ممکنه هر روز سرکاره و زود بیدار میشده و فقط روزای تعطیل سرکار نمیرفت و طبیعتا خستگی تو جونشه و احتیاج به خواب داره

شوهر من راهمونم دور بود 200 کیلومتر فاصله داشتیم تا میومد میخوابید اصلا کلا خواب بود 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینجوری بود البته نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه... شوهر من خسی ...

میدونم چی میگی عزیزم . اما اون شب ساعت شیش و نیم از خواب بیدارش کردم میگم بریم بیرون. تو شوهرمی ببر منو بگردون . میگه بریم تو هال فوتبال نگاه کنیم . حتی فهمید ناراحت شدم اما هیچی به هیچی 

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞