2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری با IVF

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 19 پست
برای تعیین جنسیت ای وی اف کردین؟ ضرر نداره؟؟

نه فداتشم اصلا جنسیت برام مهم نبود! فقط بعد ۳۵ سال کیفیت تخمک ها پایین میاد و احتمال بارداری هم پایین! من دیگه سریع برای ivf اقدام کردم که دکتر زندی هم کاملا با این تصمیم موافق بود!

زایمان کردم دوماه پیش عزیزم الان وسطشون نشستم😅

وای خدا مبارکت باشه عزیزم🥰🙏 برای منم دعا کن این هفته های پر خطر زودتر تموم بشه! 🥴 والا دارم پیر میشم☹️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا مبارکت باشه عزیزم🥰🙏 برای منم دعا کن این هفته های پر خطر زودتر تموم بشه! 🥴 والا دارم پیر م ...

باشه قربونت برم حق داری سخته واقعا،انشالله بسلامتی زایمان راحتی داشته باشی😘😘

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آمین🤲🙏 ممنونم عزیز دل😘🥰❤️

سلام عزیزم انشاالله که به سلامتی زایمان کرده باشی، منم دوقلو باردارم با ای وی اف ، منم لکه بینی و چند بار خون دیدم ، الان ده هفته هستم ، شما تا کی آمپول دور ناف رو ادامه دادید ؟ قرص هاتون تا کی قطع شد ؟