2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری با IVF

4681 بازدید | 19 پست

پنجشنبه 1402/08/04 ساعت ۱۱ شب (در ۷ هفته و ۶روز ) دچار خونریزی شدید شدم در حدی که نیاز به نوار بهداشتی بود بااسترس زیاد به دکترم پیام دادم و گفت همین الان آمپول پروژسترون و دو تا شیاف بزار انجام دادم…

تا ۵ صبح خونریزی بند نیومد دیگه ۱۰/۳۰ که چک کردم خداروشکر شد قهوه ایامروز شنبه با ترس و لرز رفتم سونوگرافی توسونوگرافی خداروشکر هر دو سالم و قلبشون هم میزد!

دکتر فقط گفت اولا تو بارداری های IVF لکه بینی و حتی خونریزی شدید هم طبیعی هستدوما یه هماتوم خیلی ریز هم داری که انقدرکوچیکه خیلی مهم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بسلامتی زایمان کنی منم با آی وی اف باردار شدم اطلاعی از خونریزی تو بارداری نداشتم تو‌ماههای اول خون دیدم ساعت چهار صبح بود انقد گریه کردم که تا فرداش سردرد شدید گرفتم ولی بخیر گذشت و بچه هام سالم بودن خداراشکر

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من اين ماه دو روز عقب انداختم ولي پريود شدم ازم لخته بزرگ دفع شد مطمئنم باردار بودم قشنگ علايم داشتم🥹 اين دفعه ميخوام زودتر بي بي چك بزنم مثبت شد برم دكتر شياف و آمپول بده

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
برای تعیین جنسیت ای وی اف کردین؟ ضرر نداره؟؟

نه عزیزم ناباروری داشتم برا بچه اول هم تعیین جنسیت تنجام نمیدن،ضررشو نمیدونم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ببخشید یه سوال خودتون خواستین ای وی اف کنین برای تعیین جنسیت یا دوقلویی؟ یا اینکه ناباروری داشتین؟

من بعد از یک بار بارداری طبیعی ۲ ماهه سقط کردم بعد از اون دیگه باردار نشدم خودم تصمیم گرفتم تا سنم بالا نرفته ivf کنم!

انشالله بسلامتی زایمان کنی منم با آی وی اف باردار شدم اطلاعی از خونریزی تو بارداری نداشتم تو‌ماههای ...

ممنون عزیزم🥰🤗 چند هفته ای؟؟؟ دکترم گفت استرس اصلا نداشته باش که سم هستش! البته همچنان لکه بینی قهوه ای دارم!

ممنون عزیزم🥰🤗 چند هفته ای؟؟؟ دکترم گفت استرس اصلا نداشته باش که سم هستش! البته همچنان لکه بینی قهو ...

زایمان کردم دوماه پیش عزیزم الان وسطشون نشستم😅