2777
2789

سلام عزیز دلم

اگه فقط خردکن می خوای پیشنهاد میکنم خردکن باریتون کانادا رو بخری، اگه دوست داری خردکنت دوتا مخزن پیرکس و استیل داشته باشه و اسموتی ساز و آسیاب داشته باشه پیشنهاد میکنم غذاساز گلاوا بخری، هر دو محصولی هم گفتم الان جز محصولای تخفیف دار فروشگاه نظری هستش.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.

استارتر خردکن داونتی رو خریدی؟ ازش راضی هستی؟

من امروز از شهر لوازم خانگی(شهر فرش) خریدم. من شناختی نداشتم خودشون خیلی تعریف کردن و پیشنهاد دادن. الان حس میکنم خیلی گرون دادن بهم. من ۲۱۰۰ گرفتم ولی قیمتش ظاهرا خیلی کمتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر خردکن داونتی رو خریدی؟ ازش راضی هستی؟ من امروز از شهر لوازم خانگی(شهر فرش) خریدم. من شناختی ...

این مدلی برای من اما بنظرم سایزش برای من بزرگه چون برای دم دستی میخوام دولیتری هم کافی بود