2777
2789

روانی شدم😭😭😭😭😭😭😭😭 

دوتا پوچ داشتم. 

باردارم ،هفته پنجم.هر روز دارم جون میدم😭😭😭😭😭

میترسم از تکرار😭😭😭😭😭😭

من 4 تا سقط کردم آخریش قبل از عید بود توقف رشد میکنن 8 هفته 

تو دوتا بارداری اخرم بهم آسپرین و پردنیزولون و انوکسپارین دور ناف دادن ولی بازم توقف رشد کرد و سقط شد 

من دیگه تا علت رو نفهمیدم اقدام نمیکنم 

تو هم حتما علت داره خودت آزمایش ایمنی و انعقادی بده شوهرت هم آزمایش اسپرم و سونو واریکوسل بده آزمایش ژنتیک بده 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربه سقط دارم ولی دو هفته های بالا میرفتم صدای قلب نازنینشونو گوش میدادم چکاپ بعدی میگفت متاسفم قلبش دیگه نمیزنه😭الانم در تلاشم برای بارداری نمیدونم خدا چی میخواد..خدا هیچکسو ناامید نکنه

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️

الان بارداری؟ 

انشالله که تکرار نمیشه خیلیا بودن با همین انوکسپارین و آسپرین نتیجه گرفتن استرس نداشته باش رها کن چیزی که قراره بشه میشه با گریه زاری چیزی عوض نمیشه که اوضاع خراب میشه نگرانی و استرس واست سمه 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               
قلبشون تشکیل میشد؟

آخری قلب تشکیل شده بود تاپیک هام هست 

ای خدااا😭😭

اره جیگر نگران نباش پس جای من باشی چی من خودم دوبار سقط داشتم یک بار ک خودش دفع شد دفعی بعدش هم تو 6ماهگی قلبش واستاد رفتم زایمان طبیعی کردم فکر کن دوماه هم میموند ب دنیا میومد خدا برای هیچکی نیاره ایشالا حالا میخوام اقدام کنم و دکترم گفتع برات میخوام انوکسا بدم این دف

آخری قلب تشکیل شده بود تاپیک هام هست 

یعنی هیچ ازمایشی انجام نداده بودی؟ منو همسرم ازمایش دادیم چند ماه پیش دکتر گفت خوبین فقط من تو ی چی فقط ی عدد بالا بودم برا همون اسپرین و انوکسا برام نوشت

اره منتظر سونوی قلبم ولی خیلی ناامیدم😭

نا امیدی رو بهتر از من کسی نفهمید انشالله با خبر خوب میایی خوشگلم