2777
2789
عنوان

کولپوسکوپی و زگیل تناسلی

9231 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

من مبتلا به زگیل تناسلی نوع پرخطر ۵۱ هستم ....پاپ اسمیر انجام دادم و خوب بود ... امروز کولپوسکوپی انجام دادم و بعد از ریختن محلول دوناحیه سفید شد که دکتر از او دوتا قسمت نمونه برداری کردن آیا چیز نگران کننده ای هست؟؟ممنون میشم کمک کنین

سلام ببخشید استاترجان حلال کن منم یسوال دارم

مامانم امروز کولونسکوپی انجام داد

دکتر نمونه برداری کرده

اما جواب هنوز نیومده؟؟؟

کسی ازشما میدونه

این که نمونه برداری کرده دکتر

برا همه نمونه برمیدارن یا نه؟

نگران شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید استاترجان حلال کن منم یسوال دارم مامانم امروز کولونسکوپی انجام داد دکتر نمونه برداری ک ...

اره عزیزم کولونوسکوپی با چیزی که من انجام دادم فرق می‌کنه و برای همه نمونه میگیرن

اره عزیزم کولونوسکوپی با چیزی که من انجام دادم فرق می‌کنه و برای همه نمونه میگیرن

خب الهی شکر

نگران بودم چرا نمونه برداشتن.

انشالله عزیزم خدا به شما سلامتی بده 

ممنونم که جواب سوالمو دادی

لطف کردی

عزيزم موقع انجامش درد داشتي؟؟ چقد زمان برد؟؟ كي نتيجه ش اومد؟ خوب بود جوابش؟ مرسي از پاسخگوييت🙏🏻🙏 ...

کمی

چون مسکن خورده بودم و شیاف گذاشتم

شما کی انجام میدی؟

۱هفته طول کشید

جوابش نسبتا خوب بود

لایک نکن لطفا😬
کمی چون مسکن خورده بودم و شیاف گذاشتم شما کی انجام میدی؟ ۱هفته طول کشید جوابش نسبتا خوب بود

من بعد پري چون چن روز ديگه پري ميشم گفتم پاك بشم

پس منم قبلش شياف بزارم 

چقد قبلش شياف گذاشتي 

ببخش ميپرسم

من بعد پري چون چن روز ديگه پري ميشم گفتم پاك بشم پس منم قبلش شياف بزارم  چقد قبلش شياف گذاشتي ...

بزار چندروز از پری بگذره سک.س نکن

من ۵روز تمیز بودم رفتم

۲ساعت قبلش شیاف گذاشتم و پروفن خوردم

آبمیوه و شکلات ببر

نگران نباش

کدوم شهری

لایک نکن لطفا😬