2777
2789
عنوان

مرتکب گناه بزرگی شدم🌱

1109 بازدید | 42 پست

شخصی رسید خدمت امام صادق(ع)

گفت آقا جان مرتکب گناهی شدم

امام صادق فرمود خدا میبخشد

دوباره آن شخص گفتن که

گناهی که کردم خیلی بزرگ است

امام صادق فرمود اگر

به اندازه کوه هم باشد خدا میبخشد!

دوباره آن شخص گفت که نه من گناه بزرگتری انجام دادم

خلاصه شرح گناه رو گفت

امام صادق علیه السلام

آخرش به اون مرد فرمودن؛

خدا میبخشد..

من ترسیدم نماز صبحت قضا شده باشد!!!

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف آخرش تکان دهنده بود 

سند این روایت چی هست؟؟

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
حرف آخرش تکان دهنده بود  سند این روایت چی هست؟؟

دقیقا همینو میخاستم بگم

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
خانم جلسه ای محل

اخه خیلی از روایات جعل هست 

و امثال ابوهریره جعلش کردن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

خداوند نشسته 

کودک کشی رو میبینه تجاوز و غارت و قتل رو میبینه جنایت رو میبینه ساکته

منتظره ببینه کی نماز صبحش قضا میشه گناه بنویسه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خداوند نشسته  کودک کشی رو میبینه تجاوز و غارت و قتل رو میبینه جنایت رو میبینه ساکته منتظره بب ...

این اصل مغلطه هست اتفاقا نماز انسان را به این مرحله میرسونه که سمت این کارا نره تعالوا الی کلمه سوابیننا و بینکم

نماز که فقط چهار تا کلمه عربی خوندن نیست روح نماز مهمه بله خیلی هم مهمه روح نماز یعنی همین که حقی را ضایع نکنم گردن کشی نکنم ظلم نکنم

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
خداوند نشسته  کودک کشی رو میبینه تجاوز و غارت و قتل رو میبینه جنایت رو میبینه ساکته منتظره بب ...

عزیزم شما بندرعباس ساکنین؟الان هواچطوره میشه برای مسافرت اومد؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

این حدیث جعلی هست. 

قضا شدن نماز صبح بزرگترین گناه نیست. حق الله هست که خدا میبخشه. 

هیچ وقت امام چنین حرفی نمیزنه. 

گناهان دیگه مثل قتل و زنا و حتی دروغ و غیبت بزرگتر از قضا شدن نماز اند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏