2777
2789

دوستان شوهر من تو کار با خانوادش شریکه ماهم عقدیم اوایل  با اصرار خودش ماشینشو میگرفتم الان از وقتی با مادرش دعوام سده چند بار گفتم ماشینو بدن برم تا جایی بهونه اوردن ک نیست و فلان امروز دیگه دید سوییچ ماشین بابام گم شده میخام با تاکسی برم گفت بیا ماشینو ببر بد از این ور ماشین یکسر زیر پای خانوادشه چندبار شده میخاستیم جایی بریم ماشین نبوده واقعأ نمیدونم باید چیکارکنم؟؟؟

اوووفففف بده بد بد 

اه

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه ما حساب کتاب نداریم

خیلی اشتباه کردی که از اول اینو باهاش طی نکردی!!!!یعنی چی حساب کتاب نداریم!شوهرت میخاد تا عمر داره با اونا کار کنه بعد بقیه بیان بخورن؟یعنی شوهرت درآمد ثابت و درصدی نمیگیره؟

خیلی اشتباه کردی که از اول اینو باهاش طی نکردی!!!!یعنی چی حساب کتاب نداریم!شوهرت میخاد تا عمر داره ب ...

ن والا موندم چطوری راجب این مسئله باهاش حرف بزنم ی گاردی راجب درامدش داره نسبت ب من ک هرکی ندونه فکر میکنه چندبار ازش تیغ زدم اصلأ از داداشم پول قرض گرفته ب من نگفته یا خیلی چیزای دیگه

خیلی اشتباه کردی که از اول اینو باهاش طی نکردی!!!!یعنی چی حساب کتاب نداریم!شوهرت میخاد تا عمر داره ب ...

اینجوری سرش کلاه رفته 

هر روز یه خرجی خانواده پسره میتراشن 

پوله اینو کم میدن! 

من از روز اول مادرش آنقدر اذییتم کرد که شوهرمم میدید از روز نامزدی و خاستگاری خونمو کرد تو شیشه آنقدر توهین میکرد که حد نداشت ولی شوهرم همیشه پشتم بود 

شوهرمم نخواست رفت و آمد کنم حتی یه بارم تا الان خونشون نرفتم کلا قطع رابطه ایم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

تمام تلاشتو بکن ماشین بخره ولی واسه خودش باشه که هر روز نخواین منت ننه باباشو بکشی شده پراید بدون م ...

اخه اولش گفت مال منه این دوتا ماشین ولی الان...واقعأ موندم چجوری راجب این مسائل باهاش حرف بزنم

من از روز اول مادرش آنقدر اذییتم کرد که شوهرمم میدید از روز نامزدی و خاستگاری خونمو کرد تو شیشه آنقد ...

خدا بهت رو کرده چ شوهر نازنینی شوهرم علنأ میبینه بهم احترام نمیذارن بازم پشت اوناس و همش مخفی کاری دروغگویی