دوستان شوهر من تو کار با خانوادش شریکه ماهم عقدیم اوایل با اصرار خودش ماشینشو میگرفتم الان از وقتی با مادرش دعوام سده چند بار گفتم ماشینو بدن برم تا جایی بهونه اوردن ک نیست و فلان امروز دیگه دید سوییچ ماشین بابام گم شده میخام با تاکسی برم گفت بیا ماشینو ببر بد از این ور ماشین یکسر زیر پای خانوادشه چندبار شده میخاستیم جایی بریم ماشین نبوده واقعأ نمیدونم باید چیکارکنم؟؟؟
■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■ ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■ ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
خیلی اشتباه کردی که از اول اینو باهاش طی نکردی!!!!یعنی چی حساب کتاب نداریم!شوهرت میخاد تا عمر داره با اونا کار کنه بعد بقیه بیان بخورن؟یعنی شوهرت درآمد ثابت و درصدی نمیگیره؟
خیلی اشتباه کردی که از اول اینو باهاش طی نکردی!!!!یعنی چی حساب کتاب نداریم!شوهرت میخاد تا عمر داره ب ...
ن والا موندم چطوری راجب این مسئله باهاش حرف بزنم ی گاردی راجب درامدش داره نسبت ب من ک هرکی ندونه فکر میکنه چندبار ازش تیغ زدم اصلأ از داداشم پول قرض گرفته ب من نگفته یا خیلی چیزای دیگه