2777
2789
عنوان

مامانم زورش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 18 پست

عزیزم اونا یه عمری زحمت کشیدن ما رو بزرگ کردن و سروسامون دادن الان دلشون یه استراحت مشتی میخواد نه اینکه آوار بشیم رو سرشون اذیت بشن.... کاش مامان منم اینجور بود ولی طفلک با بچه های خودشم رودربایستی داره...یه روز خواهرم میره یه روز داداشم یه روز من یه روز اون یکی داداشم... 

عزیزم اونا یه عمری زحمت کشیدن ما رو بزرگ کردن و سروسامون دادن الان دلشون یه استراحت مشتی میخواد نه ا ...

ماهمش دوتابچه ایم ک ازدواج کردیم . فقطم من یدونه‌بچه دارم برادرم نداره. هفته ای یکبار جمع‌میشیم ک ایا شوهره من باشه ایا نباشه یعنی میشیم پنج شش نفرفقط🙃بعد مادرم پیرنیس ک بگم سختشه . تازه بریمم خودمون جمع میکنیم و میشوریم اکثرا . ی خرده متوقع هست مامانم

parasoo1989@

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا قفل شد اینجا نوشتم

چون مرض داره افتاده رو لج 

پنج سال باهاش قطع رابطه بودیم بعد پنج سال ماه گذشته اومده منت کشی و رو دادیم خندیدم تو روش شوهرمو کشونده خونه هرچی از این پنج سال تو لدش مونده فکر و خیالات اش هم به شوهرم گفته 

شب اومده ناراحت گفت مادرم اینطور گفت 

گفتم من بلانسبت خرم یه بار دیکه زندگیم بذارم تو دست این 

گفتم صبر کن زمان همه چیز حل میکنه گفت باش 

خلاصه دو روز پیش گند حرفاش در اومد و شوهرم از جایی فهمید هرچی گفته دروغ بود

بهش گفت مدارکم نمیدی جهنم حداقل اینقدر دورغ نذار تو دندم چی بهت میرسه با خراب شدن زندگیم 

مدارک ملک و املاک دستشه پنج سال نمیده 

اون زمان گاو صندوق نداشتیم رفتیم صفر دادیم نکه داره تا برگردیم دیکه نداد

اونا قفل شد اینجا نوشتم چون مرض داره افتاده رو لج  پنج سال باهاش قطع رابطه بودیم بعد پنج سال ...

واااای. شوهرت نمیتونه بگیره؟ اصلا با دعوا و دادو بسداد. کل خونه رو جلوی خودش بریزه بهم. اشپزخونه کمدا کشوها جلو خودش

parasoo1989@