یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید حوصله نداره، یا میگه دختر دارم یه شام برامون بپزه چي میشه، مامان منم اینطوره بویژه وقتی تنهایی میرمپيشش دوست داره من آشپزی کنم یا با هم درست میکنیم، يه وقتایی ناراحت میشدم تنهایی ميرم بیخیاله ولي خوب واقعیت اینه با من تعارف نداره یا شاید یه انتظاراتی هم داشته باشه، معمولا همسرم باشه خودش تدارک ميبينه منم کمکش میکنم
خوب چه اشکالی داره منم بیشتر مواقع میرم خونه مادرم خودم غذا میپرم
منم میرم گاهی درست میکنم. مامان منو ول کنی میگه هرموقع خواستید بیاید خودتون درست کنید . همش پنج شش نفر میشیم کلا. از صبح تاشب کل هفته تنها. بعد میددنه من دیسک دارم اسم دارم بچه ی سه ساله دارم .برم اونجا ظرف اینارو میشورم .دیگه ی غذا درست کردن چیزیش نمیشه که .
منم میرم گاهی درست میکنم. مامان منو ول کنی میگه هرموقع خواستید بیاید خودتون درست کنید . همش پنج شش نفر میشیم کلا. از صبح تاشب کل هفته تنها. بعد میددنه من دیسک دارم اسم دارم بچه ی سه ساله دارم .برم اونجا ظرف اینارو میشورم .دیگه ی غذا درست کردن چیزیش نمیشه که .
یا شوخي بهش بگو دلم برای دست پخت تنگ شده، مامان من يه مدت دستش به آشپزی نمیرفت البته اتفاقای بده دوری ورمون افتاده بود، دل و دماغ نداشت، الان خوب شده دوباره