2777
2789
عنوان

مامانم زورش میاد

791 بازدید | 18 پست

ی غذا درست کنه. بعضی وقتا قشنگ حرصمو درمیاره. هفته ای یکبار میریم اونجا‌. قبلشم میپرسیم بیایم یانه. امروز میگه بیا یچیزم درست کن خودت گفتم اونجوری خونه‌خودم میخورم بااین کمرو پام نمیام تااونجا. پیر نیستا. جوونم نیس. اما بعضی وقتا کفری میکنه. حرص داشتم باید میگفتم یجایی😐😒

parasoo1989@

خوب چه اشکالی داره منم بیشتر مواقع میرم خونه مادرم خودم غذا میپرم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حوصله نداره، یا میگه دختر دارم یه شام برامون بپزه چي میشه، مامان منم اینطوره بویژه وقتی تنهایی میرم‌پيشش   دوست داره من آشپزی کنم یا با هم درست میکنیم، يه وقتایی ناراحت میشدم تنهایی ميرم بیخیاله ولي خوب واقعیت اینه با من تعارف نداره یا شاید یه انتظاراتی هم داشته باشه، معمولا همسرم باشه خودش تدارک ميبينه منم کمکش میکنم

الان خواهرشوهرای منم میان خونه مادر شوهر خودشون غذا درست میکنن

#م‍‌‍‌ن‍‌م خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی دل‍‌م م‍‌‍‌ی‍‌خ‍‌اس‍‌ت ی‍‌ہ #غم‍‌‍‌گ‍‌ی‍‌ن آروم ب‍‌اش‍‌م‍‌‍‌ ول‍‌ی #م‍‌‍‌ت‍‌اس‍‌ف‍‌آن‍‌ہ ی‍‌ہ اس‍‌ک‍‌ل #ش‍‌ادم‍‌‍‌.:)
خوب چه اشکالی داره منم بیشتر مواقع میرم خونه مادرم خودم غذا میپرم 

منم میرم گاهی درست میکنم. مامان منو ول کنی میگه هرموقع خواستید بیاید خودتون درست کنید . همش پنج شش نفر میشیم کلا. از صبح تاشب کل هفته تنها. بعد میددنه من دیسک دارم اسم دارم بچه ی سه ساله دارم .برم اونجا ظرف اینارو میشورم .دیگه ی غذا درست کردن چیزیش نمیشه که .

parasoo1989@
الان خواهرشوهرای منم میان خونه مادر شوهر خودشون غذا درست میکنن

منم میرم گاهی درست میکنم. مامان منو ول کنی میگه هرموقع خواستید بیاید خودتون درست کنید . همش پنج شش نفر میشیم کلا. از صبح تاشب کل هفته تنها. بعد میددنه من دیسک دارم اسم دارم بچه ی سه ساله دارم .برم اونجا ظرف اینارو میشورم .دیگه ی غذا درست کردن چیزیش نمیشه که .

parasoo1989@
منم میرم گاهی درست میکنم. مامان منو ول کنی میگه هرموقع خواستید بیاید خودتون درست کنید . همش پنج شش ن ...

حق داری درسته 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
شاید حوصله نداره، یا میگه دختر دارم یه شام برامون بپزه چي میشه، مامان منم اینطوره بویژه وقتی تنهایی ...

منم میرم گاهی درست میکنم. مامان منو ول کنی میگه هرموقع خواستید بیاید خودتون درست کنید . همش پنج شش نفر میشیم کلا. از صبح تاشب کل هفته تنها. بعد میددنه من دیسک دارم آسم دارم بچه ی سه ساله دارم .برم اونجا ظرف اینارو میشورم .دیگه ی غذا درست کردن چیزیش نمیشه که .

parasoo1989@
منم میرم گاهی درست میکنم. مامان منو ول کنی میگه هرموقع خواستید بیاید خودتون درست کنید . همش پنج شش ن ...

دیگ خب نرید خودش بلکه دعوتتون کرده برید 

#م‍‌‍‌ن‍‌م خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی دل‍‌م م‍‌‍‌ی‍‌خ‍‌اس‍‌ت ی‍‌ہ #غم‍‌‍‌گ‍‌ی‍‌ن آروم ب‍‌اش‍‌م‍‌‍‌ ول‍‌ی #م‍‌‍‌ت‍‌اس‍‌ف‍‌آن‍‌ہ ی‍‌ہ اس‍‌ک‍‌ل #ش‍‌ادم‍‌‍‌.:)
ار بابا من خودم عاقلم میدونم  خسته باشه پاش درد بکنه یا اعصابش خرد باشه . حواسم هست ..دیگه دونف ...

مامان منم همینه 

خواهرم که بره همه جی آماده میکنه میزاره جلوش 

منو که میبینه بی حال میشه 

منکه یا نمیرم یا وقتی میرم برا شام ناهار نمیرم یا اینکه برم خودم میپرم