2777
2789
اول آمادگیش رو بسنج آیا شب تا صبح پوشکش خشکش می مونه منظورم وقت خواب هست مفهوم جیش و پی پی رو می ف ...

پسر من شبا تا صبح پوشکشو خیس میکنه خیلی مایعات میخوره بخای ندی یا کم بدی هم قبول نمیکنه رد دادم از دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من شبا تا صبح پوشکشو خیس میکنه خیلی مایعات میخوره بخای ندی یا کم بدی هم قبول نمیکنه رد دادم از د ...

وای خدا مثل من

شب تا صبح خواب ندارم یا این شیر میخواد یا اون

یا این پوشکش پره یا اون

همش درگیرم تا صبح

وای خدا مثل من شب تا صبح خواب ندارم یا این شیر میخواد یا اون یا این پوشکش پره یا اون همش درگیرم ت ...

خیلی سخته دختر واقعا چرا دوتا اوردی میزاشتی حداقل اولی ۸ سالش بشه از بابت درسو مدرسش خاطر جمع میشدی یا اولیه رو کلا از پوشک میگرفتی خستگیت در میومد بعد میرفتی سراغ بعدی

کاش من مامان نبودم بابا بودم  خدایی بابا ها تو این چیزا راحتن همه سختی بچه بر ماست اخرم  ...

نه فکر میکنی

بزرگ بشن همه ی سختیش واسه باباهاست

همش استرس خرجهای بچه ها رو دارن

خیلی سخته دختر واقعا چرا دوتا اوردی میزاشتی حداقل اولی ۸ سالش بشه از بابت درسو مدرسش خاطر جمع میشدی ...

اخه اونطوری فاصله سنی شون زیاد میشد بعد دنیاها و افکارشون خیلی باهم متفاوت میشد

و دیگه به درد هم نمیخوردن

نه فکر میکنی بزرگ بشن همه ی سختیش واسه باباهاست همش استرس خرجهای بچه ها رو دارن

فک نکنم به اندازه از پوشک گرفتن و بچه داری سخت باشه 

من تمیزی هم برام مهمه استرس دارم الان همش مبادا خونمو کثیف کنه تا کی قراره درگیرش باشم تا خوب یاد بگیره 

به عقب برگردم همین یدونه هم نمیاوردم