2777
2789
خیلی پیچیده  اما ساده اگه حرفه ای بشی و درست آموزش ببینی از زمین بلندت می‌کنه  من روزای ...

سودداره؟ 

خیلیا میگن نرو و بدبخت میشیو این حرفا 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیپلم.راهنمایی متوسط بودم دبیرستان هم که به خاطر شرایطم مجبور بودم برم شبانه ولی نمراتم خوب بود

تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅                                                     راستی می‌دونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟.             همین الان         یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...        
سودداره؟  خیلیا میگن نرو و بدبخت میشیو این حرفا

خوب عزیزم هر چیزی قانون و قواعد خودشو داره خوب وقتی بدون سواد میان معامله میکنن یا بدون سواد دنباله سود زیادن معلومه که ضرر داره یا به قول بقیه بدبختت می‌کنه 

طرف نمیدونه اصلا بازار ارز دیجیتال چیه فقط یه چیزی شنیده از بقیه که خداتومن سود داره  میاد زندگیشو میفروشه نقد می‌کنه میده به یکی که مثلا کار بلده (حالا اون طرفم به ضرر خودش کار نمیکنه ) یه معامله باز می‌کنه با ضریب بعدم که رفت تو ضرر لیکویید میشه کل زندگیش می‌ره رو هوا همه ی زندگیش نابود میشه اون پول هم می‌ره 

هر کاری بدون سواد و تجربه بری انجام بدی ضرر هست 

اما اگه اصولی کار کنی پله پله بری جلو ضرری نداره حالا نمیگم همش سود هستا اما خوب وقتی بلد باشی عالیه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

به سلامتی عزیزم خوشبخت بشی انشالله  هرجور که خودت راحتی انجام بده . من خودم در توانم نبود هم ب ...

ممنون دوستم آخه ماها که سرکار میرفتیم احتمالا یه مقدار ساختمون بشه خودمون درآمد نداشته باشیم

انشاالله شما هم موفق باشید

فقط لطف خدا