2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه فوق پروفسورای ناسام

ولی اینجا کاربرا همه یکی در میون دکتر مهندسن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ارشد روزنامه نگاری 

به خاطر بچه هام ۴ساله خانه دارم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بهتر بشین خواهر تو خونه لذتش و ببر

اره من دلم نمیومد پسرمو جایی بذارم برای همین از کارم اومدم بیرون

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

کارشناسی مشاوره

درسم متوسط بود،کار پخت و دیزاین کیک و شیرینی و طراحی الگو و لباس و اکسسوری انجام میدم با نرم افزار

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
دیپلم عکاسی چون خودم نخواستم ادامه ندادم و درسم عالی بود  ارز دیجیتال  تتو بدن  تز ...

عزیزم میشه ی مقدار راجع ب ارز دیجیتال توضیح بدی من میخوام شروع کنم نمیدونم خوبه یا ن 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اره من دلم نمیومد پسرمو جایی بذارم برای همین از کارم اومدم بیرون

منم تقریبا شرایط شمارو دارم البته من در شرف ازدواجم اگر و واقعا نمیتونم بعد ازدواج به خصوص بچه دار شدن برم سرکار

فقط لطف خدا
عزیزم میشه ی مقدار راجع ب ارز دیجیتال توضیح بدی من میخوام شروع کنم نمیدونم خوبه یا ن 

خیلی پیچیده  اما ساده

اگه حرفه ای بشی و درست آموزش ببینی از زمین بلندت می‌کنه 

من روزای اول وقتی آموزش می‌دیدم وسط آموزش آنقدر برام سنگین بود که میخواستم از خستگی بی هوش بشم وقتی تموم میشد با اینکه دو سه ساعت بود و توخونه ی خودمون بود عین جنازه میافتادم 

فقط یکی که دلسوز باشه باید کنارت باشه همین 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

منم تقریبا شرایط شمارو دارم البته من در شرف ازدواجم اگر و واقعا نمیتونم بعد ازدواج به خصوص بچه دار ش ...

به سلامتی عزیزم خوشبخت بشی انشالله 

هرجور که خودت راحتی انجام بده . من خودم در توانم نبود هم به بچه برسم هم سرکار برم برای همین ترجیح دادم بمونم خونه