2777
2789
عنوان

شال و روسری قیمت باورنکردنی

89 بازدید | 8 پست

سلام خانما وقتتون بخیر

بنده انلاین شاپ شال و روسری دارم کارام واقعا با کیفیته و قیمتام پایین ینی نسبت به بیرون واقعا ارزون میدم

هم عمده هم تک فروش دارم اگر مغازه دارید یا حتی میخواهید کار براخودتون راه بندازید عمده ازم بخرید درخدمتم

کار خیلی تمیز و خوب و سود اوری هست سوال یا مشاوره ای هم خواستید در خدمتم

همه جور طرح و رنگ هم شال و روسری دارم💥💥💥

من دوست دارم‌مشارکت در فروش داشته باشم ولی نمیتونم برم پستخونه و اینا. فقط میخوام‌یه کاری راه بنداز ...

عالیه باید شروع کنی کارتو اولین قدم برای موفقیت شروع اون کار تو استارت بزن بعدش انقدر عاشقش میشی که همه جوره ادامه میدی میتونی تو خونتون بفروشی اول بین دوستات همسایه ها و....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه باید شروع کنی کارتو اولین قدم برای موفقیت شروع اون کار تو استارت بزن بعدش انقدر عاشقش میشی که ...

میدونی منظورم چیه؟

از اینا که فقط محصول و جنس یکیو با سود خودت معرفی میکنی و سودتو فقط برمیداری

میدونی منظورم چیه؟ از اینا که فقط محصول و جنس یکیو با سود خودت معرفی میکنی و سودتو فقط برمیداری

اهان متوجه شدم نه من فقط میتونم بفروشم اگر خواستی درخدمتم

خیلیم عالیه خیلی خیلی موفق باشی عزیزم. میتونم بپرسم از کجا میخرین خودتون؟تولیدی دارین؟

قربون شما عزیز همچنین من هم از یه نفر میخرم تازه اول کارمه لینک کانال ایتامو میدم عضو شو https://eitaa.com/Arezo_scarff