2821
2789
عنوان

دوستام خیلی عجیبن

177 بازدید | 8 پست

دو تا از هم دانشگاهیام زدواج کردن یکیشون دو هفتست ازدواج کرده گفت میخام برم برای اقدام بارداری مجبورم مرخصی بگیرم گفتیم خب چ عجله ایه تو هنوز دو هفتست ازدواج کردی گفت خب طول می‌کشه دیگه فلان یکیشونم ازدواج کرده میگه میخاستم برم سرکار آقام نمیزاره گفتم مگه قبل ازدواج بهش نگفتی گفت نه مجرد بود هرروز می‌رفت کلاس والیبال دانشگاه الان همش میاد خستس گیج خواب عصرم می‌ره خرید می‌کنه می‌ره خونه همش میگه شرایط سخته فلان منم مجردم گرفتاری‌ای خودمو دارم ولی بعضی متاهلا رو میبینم میگم من اگه با این شرایطی که داشتم ازدواج میکردم بدتر از دوستام میشدم🤦🏻

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میخواین شاغل بشین قبل از ازدواج تعهد بگیرین ازشون که کسی نتونه جلوتونو بگیره 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

میخواین شاغل بشین قبل از ازدواج تعهد بگیرین ازشون که کسی نتونه جلوتونو بگیره 

اره درسته....ولی من چیزی بهش نگفتم نخواستم دخالت کنم یه غمی تو چهرش بود

منم همین فکرو میکنم کل وقت ادم میره خداکنه شوهر همراه باشه و زندانی نکنه بگه جایی نرو کلاس نرو و فل ...

دقیقن من از سرکار که میام میرم دانشگاه بعدش میرم خونه تا نظافتمو و لباسامو بشورم میگیرم میخابم اگه متاهل بودم خدا باید به دادم میرسید

اره درسته....ولی من چیزی بهش نگفتم نخواستم دخالت کنم یه غمی تو چهرش بود

دیگه حالا تجربه میشه برای شما 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خب شرایط زندگی ها متفاوته هر دوره هم سختی ها و شیرینی های خودشو داره

درست ولی آدم باید قبل ازدواج یه سری مسائلو مشورت کنه که بعدها به مشکل نخوره

2825
2823
2791
2779
2792