2777
2789
عنوان

خانم های شاغل میشه کمک کنید

365 بازدید | 36 پست

خانمها من  17سال سابقه حسابداری دارم و حدود 7ساله یجا کار میکنم...حسابدار هستم...صفر تا 100کار دستخودمه و امین مدیر عاملم...حتی دیر و زود میام کاری بهم نداره البته خودم کسر میکنم از حقوقم... خیلی م به خونمون نزدیکه 10دقیقه پیاده راه هست...

خیلی راحتم اینجا  ولی... یه سری مشکلات برای شرکت پیش اومده که شاید تا عید یا نهایتا سال بعد جمع بشه.

متاسفم چه بد 

نمیتونن به شرکتای دوستاشون یا همکاراشون شمارو معرفی کنن؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه پیشنهاد کاری به من شده که تقریبا همین شرایط رو داره با این توصیف که

اولا مسیرش حدود 20دقیقه دورتر از محل کار فعلی ام هست

یکمم اختیاراتم محدودتر میشه ولی حقوقش 4میلیون بیشتره و ناهار هم با خود شرکته...شرکت فعلی ناهار نمیده

الان یه پیشنهاد کاری به من شده که تقریبا همین شرایط رو داره با این توصیف که اولا مسیرش حدود 20دقیقه ...

من جای شما بودم میرفتم این شرکت

اعتمادی که اینجا بهتون دارن یک روزه بدست نیومده 

شما از اول این اختیارات رو نداشتین

پس تو شرکت جدید هم بعد یمدت وقتی کارتدن ببینن بهتون اعتماد میکنن و اختیاراتتونم بیشتر میشه

حقوقشم بیشتره و ناهارم که میدن می ارزه به اون ۲۰ دقیقه ای که دور شده ازتون

خیالتونم راحته که شرکت پا برجاست و نگران بیکار شدنتونم نیستید

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ازطرفی من نیت داشتم بچه دار بشم ولی خدا نخواست و دکترها گفتن امکان بارداریت صفره مگر خدا معجزه کنه برات....

ولی من نا امید نیستم و اقدامم رو انجام میدم...

حالا من میترسم برم جای جدید بزنه باردارشم نتونم ادامه بدم بعد چون تازه رفتم اونجا نمیتونم بیمه بیکاری استفاده کنم ...

از طرفی جی جدید بدون شناخت کافی از من خیلی اصرارداره من برم و هر شرطی میزارم میگن عیبی ندار ه یکم ترسیدم میگم نکنه جای خوبی نیست و نیرو گیرشون نمیاد که انقدر به من اصرار میکنن...

ازطرفی من نیت داشتم بچه دار بشم ولی خدا نخواست و دکترها گفتن امکان بارداریت صفره مگر خدا معجزه کنه ب ...

این ترس ها طبیعیه چون محیط کار جدید برات ناشناخته است و عادت نداری

بسپر دست خدا،بخوای به امید بارداری یا حتی هر اتفاقی که رخ دادنش در حد حدس و گمانه زندکی کنی،باید زندکی تعطیل کنی بشینی تو خونه

ازطرفی من نیت داشتم بچه دار بشم ولی خدا نخواست و دکترها گفتن امکان بارداریت صفره مگر خدا معجزه کنه ب ...

عزیزم ان شالله که باردار میشی

ولی باردارم بشی که از ماه اول نیاز نییت بشینی خونه

ماه های اخر مرخصی زایمان میگیری و میتونی دورکاری هم انجام بدی

اصرارشون بخاطر سابقه کارتونه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

همیشه تغییراتی که سر راهت قرار میگیره رو به نیک بگیر

تو شرکت فعلی نهایت رشدی که میشد داشته باشی رو داشتی شاید جای جدید پیشرفت بیشتری برات داشته باشه. اولش سخته عادت به محیط جدید و آدمای جدید ولی یه دنیای جدید به روت باز میشه😉

نمیدونم...یعنی شما جای من بودین میرفتین شرکت جدید رو...یا تا عید صبر میکردین بعد از عید دنبال کار جدید میرفتین؟

شب عید اینجا هم پاداش خوبی میده پارسال 15میلیون پاداش داد بهم جدا از عیدی و مزایای شرکت

یکم نگران باردار شدن و اینکه نکنه جای خوبی نیست شدم

نه عزیز موضوع اینه نیرو خوبو رو هوا میزنن

شما سابقه خوبی داری

بارداریم ماه های اخرو میتونی دورکاری کنی