2777
2789
عنوان

مشکل زنانه لطفا بیاین .

478 بازدید | 27 پست

خانوما من چند وقتی بود خارش و خیلی ببخشید ترشحات مثل دستمال کاغذی ک خیس بخوره تکه تکه بشه داشتم ببخشید خیلی رک گفتم  رفتم دکتر گفت دهانه رحمت زخمه قرص داد ک هم خودم هم همسرم بخورم  بدش یمدت خوب شو بدش دوباره سرو سد ابن بار رفتم فقط  قرص میترانازول داد ک اونم فقط خارشمو خوب کرد ولی ترشحاتی کم سدن کامل خوب نشدم پاپ اسمیرم دادم کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه چه مدت خوب شد کامل  بنظرتون وکترمو عوض کنم یا چه راهی میدونید بگید خیلی مشکل ساز شده هم برا خودم هم تو رابطه زناشویی هم اینکه مدام خارش دارم انقد ک میخارونم زخم میشه خسته شدم  راه حلب میدونید بگید خیلی میترسم پیشرفت کنه کل رحمم رو بگیره

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربم رو میگم عسل بزن داخل با سورنگ یا توسط همسر

عسل هم بخور

من تا حس عفونت کنم یه بار انجام میدم تا بیشتر نشده سریع خوب میشم ولی برا تو قدیمی شده چندوقت استفاده کن کم بزن کثیف کاری نداره

لطفا درخواست دوستی ندید

1 قاشق عسل با دوقاشق زرد چوبه خمیری شکل کن اگ تونستی دارچینم بذار

وگلوله گلوله کن بذار خیلیییییییییی عالیع از شیمیایی بهتده

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
[QUOTE=315941782]دکترتو عوض کن وقتی با دارو خوب نشده باید فریز میکرد زخمت  فریز، ینی چی هزینش ...

اگه زخم بزرگ باشه فریز میکنن ولی خب با دارو خوب کنی بهتره فریز عوارض ممکنه داشته باشه

لطفا درخواست دوستی ندید
پماد لکورکس از گیاه اویشن معجزه میکنه.من مدتها عفونتم خوب نشد با این پماد خوب سدم.ازاد از داروخانه ب ...

اخه برا من عفونت نیس چون ازمایش ادرار دادم گف عفونت نداری

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
تجربم رو میگم عسل بزن داخل با سورنگ یا توسط همسر عسل هم بخور من تا حس عفونت کنم یه بار انجام میدم ...

گلم عسلش باید حتما عسل درست حسابی و مطمئن باشه حتما حتما

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من باردارم و دو هفته پیش عفونت قارچی شدو و شدیدا خارش داشتم جوری که نمیتونستم بشینم درست

دوتا پماد استفاده کردم برات میفرستم،کلتریمازول 1 درصد رو خودم قبلا خونه داشتم فقط به سطح بیرونی میزدم هر8 ساعت که خارش رو از بین برد. پماد کلیندامایسین 2 درصد /کلتریمازول 2 درصد هم دکتر داد که از این داخلی ها بود 5 روزه همه چیزم خوب شد خداروشکر. 

دستمال توالت رو داخل دستشویی نزار 

لباس زیر هات رو دو سه بار آبکشی کن بعد شستشو من تو ماشین میشورم ولی دوباره جدا ميندازم آبکشی و بعدم با اتو خشک کنو به هیچ عنوان نزار مرطوب بشه چون خارشت بیشتر میشه